Teksten, afbeeldingen en document (PDF-file) komen van de website van de World Health Organization. De Wereld Gezondheidsraad.
E.e.a. laat nauwelijks nog wat te wensen over voor pedofielen. En pedofiele komt meer voor dan we denken. Het komt zelfs mee met de import van o.a. de Islam. Waar oudere volwassen mannen die met jonge meisjes huwen heel normaal wordt gevonden.

Alsof dit dus het handboek is voor de overname qua omgang met minderjarigen.

 

Overigens, veel van de elitaire leiders die zichzelf boven het volk hebben weten te plaatsen zijn ook niet vies van een jong blaadje. De wereld is zo ziek!

Klik u hieronder op Download om heel het document van de WHO omtrent Standards for Sexuality Education in Europe te downloaden.

Download hieronder heel de doelstellingen zoals geformuleerd door de WHO.

WHO B Zg A Standards English
PDF – 1.0 MB 6 downloads

Fotoalbum WHO

Hier staan de doelstellingen per leeftijd. Waar moeten we kinderen volgens de WHO in 'stimuleren'. Klik op een afbeelding om het fotoalbum te openen. De afbeeldingen worden dan vergroot weergegeven en u kan ze downloaden.


Raad van Europa versterkt islam en islamisering in Europa doelbewust

 

Van achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities Europa diepgaand om te vormen. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op.
Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.

Kies uw document hieronder en klik op download voor heel de intentie van de Raad van Europa.

Raad van Europa - Resolution 1743
PDF – 127.9 KB 6 downloads
Raad van Europa - Resolution 1743
Word – 21.5 KB 6 downloads
Resolutie 1743 Council Of Europe
PDF – 184.7 KB 5 downloads

Fotoalbum Raad van Europa en Resolutie 1743. Afbeeldingen komen van de website van de Raad van Europa. Na opening kan u door de afbeeldingen heen scrollen. En downloaden indien gewenst.