Oproep aan het Nederlandse volk en haar politieke vertegenwoordigers.

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 12:16

De parlementaire volksvertegenwoordiging, waarbij in eerste en tweede kamers een totaal aan 225 politici zeggen het volk te vertegenwoordigen, is achterhaalt en niet meer van deze tijd.

U kiest namelijk slechts eens per 4 jaar mensen van uw gading maar op het moment dat het ‘moeilijk wordt’ vertrekken diegenen als sneeuw voor de zon en dan komen er ongekozen politici voor terug. De politiek zelf kent inmiddels een afreken cultuur onderling waarbij ze ook nog eens zeer druk zijn met het elkaar de loef af steken en elkaar zwart maken.

Zeker nu weer, nu er verkiezingen aan komen.

Het wordt de hoogste tijd dit verouderde inmiddels dictatoriale systeem in de prullenbak te gooien en er een volksdemocratie voor terug te krijgen.

Daarom een oproep aan alle politici en hun politieke partijen om niet langer in het politieke geneuzel te blijven hangen maar de verantwoording op u te nemen van volk en vaderland. Geen politieke agenda’s meer, geen eigen belangen, geen belangen van multinationals, de financiële markten en meer boven die van het eigen volk en vaderland stellen. Niet als klein groepje. 225 mensen. Die er één grote puinhoop van hebben gemaakt waarbij de toetreding tot de Europese Unie een katalysator is gebleken om alle problemen die er voor de EU al waren nog veel verder uit te diepen.

Nederland staat met de EU op het randje van de afgrond. In vele opzichten.

Een groot deel van het volk wil geen EU meer. Een minderheid van de Kamer idem. Zie daar, de Kamer is geen afspiegeling meer van het volk. Wat de Kamer wel zou moeten zijn!

 

Dus sluit u aan bij initiatieven die gerechtigheid willen bereiken en iedereen een stem willen geven. We zien nu al weer dat vele partijen uit het partijkartel de rechtse partijen (miljoenen kiezers dus) op voorhand willen uitsluiten. Dat doet geen enkel recht aan de democratische grondbeginselen. Het gaat niet om wat de partij agenda’s voorschrijven, het gaat om dat wat de democratische meerderheid van het volk wil.

En in plaats van daarnaar te luisteren schaft u doodleuk ook nog even de inspraak opties van referenda af. Uw koers is duidelijk. Richting totale controle en dictatuur.

Zie het misbruik dat nu gepleegd wordt middels ‘noodwetten’. Alleen maar bedoelt om de burger andere opties dan wat politiek correct geacht wordt, te ontnemen. De Corona noodwet is precies dat, niets minder. Met vergeleken met andere ‘griepgolven’ weinig slachtoffers desastreuze maatregelen en inperkingen van vrijheden? In ons eigen belang natuurlijk
Kom nou, een beetje volksvertegenwoordiger zou daar niet eens op gewezen moeten worden. Een beetje volksvertegenwoordiger zou allang aan de bel hebben moeten trekken en het volk wakker pogen te schudden. Maar nee, we volharden in de eigen belangen. Die gekoppeld zijn aan belangen van de Nieuwe Wereld Orde, vertegenwoordigd door figuren als Bill Gates en George Soros. Twee satanisten die totaal niets met volksvertegenwoordiging van doen hebben maar die wel in staat zijn middels hun miljarden om de politiek richtingen uit te dwingen. Sturend te zijn, wat vaak indruist (altijd?!) tegen de belangen van volk en vaderland.

 

Stop hiermee! Help ons Nederlanders om de transitie te maken naar een ware democratie. Een democratie in een vorm zoals we eigenlijk nog nooit gehad hebben. Toon nu maar eens wat Nederland en de Nederlander voor u betekenen. In plaats van het altijd maar affakkelen van rechtse politici die dat juist vaak wel pogen. Vanuit uw midden als kartel partijen en de eeuwige bijhangen partijtjes zullen er vast mensen zijn die graag meer willen betekenen. Daar ben ik van overtuigd. Maar verbonden aan kleine partijen die nooit zullen mee regeren of slechts wanneer ze nodig zijn om een Kamer meerderheid te kunnen behalen, waarvan u ook weet dat u daarmee nooit van belang zal kunnen zijn voor de kiezers.

 

Een pracht voorbeeld zijn de recente verkiezingen bij het CDA. Waar middels manipulatie de meest kritieke politicus, Pieter Omtzigt, moet sneuvelen om vooral de koers van het kabinet te kunnen handhaven. En nog erger, Pieter die als ‘de tweede man’ na Hugo de Jonge zou moeten gaan functioneren.

Totaal alle tanden bij Pieter Omtzigt daarmee uit de mond trekkende en hem te maken tot een marionet. Zo’n Pieter heeft wel het hart op de juiste plaats zitten maar die mag natuurlijk geen partij als het CDA, nog maar slechts een schim van wat het ooit was, te gaan leiden.

En binnen veel andere partijen zitten er zeker te weten nog veel meer politici die veel meer het stempel volksvertegenwoordiger zouden verdienen dan de huidige kliek die het voor het zeggen heeft en die maling hebben aan iedere vorm van democratie.

Niet alleen Nederland zou als één volk moeten opstaan, ook u zou dit moeten doen. Als u met uzelf regelmatig tot vaak in de knel zit omdat uw gevoel heel andere zaken zegt dat u zou moeten doen dan wat de partijvoorzitter u voorhoud!

U zou uzelf moeten eren en genoegdoening moeten geven door op te staan en het Nederlandse volk, net als een Geert Wilders en Thierry Baudet dat doen, te wijzen op andere mogelijkheden.

Niet zijnde nog meer politieke partijen in de strijd te werpen want verdeeldheid vergroten is het laatste wat we moeten willen. Juist bundelen van krachten en ideeën. Samen werken als politici en volk aan een ware democratie. Waarbij u de geschiedenisboekjes in zal gaan als verbinder en bruggenbouwer om d’r één te noemen 😊

 

Hoe harder u werkt en zich inzet om Nederland door de transitie te helpen van bijna volkomen dictatuur naar een volksdemocratie, hoe groter de kans dat u straks rechtstreeks door dat volk zal worden gekozen als echte volksvertegenwoordiger en niet als marionet van één of ander bedrijf of instituut met alleen maar geld en een vreselijk manier van afrekenen als u zich daar niet aan onderwerpt.

Ziet u dit gerust als een noodkreet want het gaat totaal verkeert met Nederland. Door de politiek! Samen met de media, dat dient vermeldt te worden. U bent toch niet blind en doof? U hoort toch ook de onrust en ziet deze, in de samenleving? Het opkomende linkse fascisme, de haatcampagne van Black Live Matters? De Europese dictatuur waardoor Nederland naar de bliksem gaat? Het alles moeten delen principe dus ook dat waarvoor Nederlanders een leven lang keihard hebben gewerkt afnemen zoals pensioenen en AOW? De zorg die de vernieling in gaat? Het wegvallen van waar we zo’n enorme naam in hadden ooit namelijk een land van ondernemers, betrouwbaar en keihard werkend?
Wat is daar mis mee? Waar zit hier de fout volgens u? Waaraan hebben we het verdient om dit ten onder te laten gaan, kapot gemaakt te zien worden, door een generatie die nooit nergens voor heeft hoeven te werken en die alles op een gouden dienblaadje kreeg aangereikt? Van jongs af aan alles ‘gekregen’? En die alleen maar weten te roepen dat het nog lang niet genoeg is. En nog erger, die geweld niet schuwen om andere meningen het woord te ontnemen.

 

De kogel komt altijd van links. De waarheid als een koe. En aangezien de pen machtiger schijnt dan het zwaard is ook dat zeer goed merkbaar. De leugens en dictatuur die geschreven worden door media en politiek maken dat een waarheid. Verkoop die leugens als democratisch en de besodemieterij is een voldongen feit.

U moet van dat systeem maar deel willen uitmaken!

Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat er veel meer politici dan alleen de Forum voor Democratie en Partij Voor Vrijheid politici, rondlopen die diep van binnen zien, horen en weten, ruiken en proeven, dat een grote opstand er aan zit te komen. Die kan vrijwel niet uitblijven. Nederland is het zat, de Nederlanders heeft er genoeg van.

Nou kan u blijven wachten natuurlijk tot er een ogenblik is dat u meent dan het vroeg genoeg is om dan naar voren te treden. Ik kan u verzekeren dat dat nooit het geschikte ogenblijk zal zijn.

U doet uzelf en 17 miljoen Nederlanders een zeer groot plezier om nu, als de nood het hoogst aan het worden is, naar buiten te treden, te stoppen met allerlei geheimhouding en het toegenomen achterkamertjes overleg te beëindigen. Democratie vraagt juist om openheid. En zeer strak toezicht. Dat is ons als volk ontnomen.

 

U kan, als politici, ons Nederlanders samen met de partijen die nu door het partijkartel buiten de deur worden gehouden, de juiste motivatie brengen om als meerderheid, die we denkelijk toch al zijn, in beweging te krijgen.

Vraag hierbij is, hoelang het anders nog duurt voor die beweging vanzelf ontstaat. En wilt u dan aan de kant staan waar deze beweging naar toe beweegt of wilt u deel uitmaken van die beweging!

 

Er zullen vast zwaarwegende overpeinzingen zijn die u een keuze nu op dit moment onmogelijk maken. Op zijn Hollands gezegd, gelul!

Als volksvertegenwoordiger heeft u slechts verantwoording af te leggen aan het volk en het vaderland dat u zweert in de Kamer bij uw beëdiging, te zullen dienen. Niet alleen maar de koning. Zoals het overigens wel vaak overkomt voor ons Nederlanders. De koning samen met alle koninklijk bestempelde bedrijven en instellingen.

Dat moet verdwijnen. Net als de bijna slaafse wijze waarop de NWO, EU, VN, NAVO en meer worden gepromoot als heilzaam en zaligmakend. Want dat zijn ze juist niet.

 

U zit als politici, als de nu lopende koers niet drastisch gaat veranderen, aan de zijde waar straks de klappen gaan vallen. Dan roepen dat u wilde overstappen is te laat. Als de hoge druk pan die Nederland momenteel al is openklapt dan zal veel redelijkheid verdwenen zijn. En waar u nu zit zullen dan zeker de klappen vallen.

Bij politici persoonlijk, bij politieke partijen, bij de ministeries, ambtenaren, overal. Landelijk, internationaal, maar ook provinciaal en binnen gemeenten.

Stop met het in de wolken vertoeven met het hoofd en ga eens deel uitmaken van de samenleving zoals u en de uwen deze hebben gecreëerd de afgelopen decennia.

Democratie hebben we in geen enkel land ter wereld ooit echt gekend. Het was altijd wat een clubje elitaire leiders riepen volgen of bestraft worden. Ook in Nederland is het in eeuwen zo geweest. Of het nou politiek of religie was, altijd wel iemand die anderen de maat moest nemen en regels en beperkingen op legde.

De laatste tijd gaat dit echter enorm veel sneller en harder. Zonder aanzien des persoon zelfs. Kijk naar de Corona hysterie en het aantal doden onder met name ouderen. En nu gaan managers spijt betuigen dat ze de richtlijnen van het RIVM hebben gevolgd? Te laat mag ik hopen. Dit zal ze misschien vergeven gaan worden maar vergeten nooit.

Daarom is geschiedenis zo belangrijk. Daar moet je van leren. En dat is precies wat de politiek niet doet. Die leren er niet van, die gaan feiten uit het verleden pogen ‘beter’ te maken en aan te passen aan dat wat nu gewenst geacht wordt.

Dat gaat nooit werken!

 

Treed naar voren, overleg met collega’s, sluit u aan bij een steeds breder wordend verzet binnen de samenleving en help al die boze en teleurgestelde burgers te smeden tot één grote saamhorige groep die de koers van Nederland ingrijpend zullen veranderen en verbeteren! En waarbij uw naam positief vermeldt zal zijn in de geschiedenisboekjes en niet aan de negatieve zijde.

 

TonhBC


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.