Tussen de 12 en 20 miljard aan invoeraccijnzen naar Brussel

Gepubliceerd op 21 juli 2020 om 10:25

Veel mensen weten niet dat we jaarlijks tussen de 12 en 20 miljard aan invoeraccijnzen rechtstreeks aan Brussel afdragen.

 

Dat heb ik enkelen al eens eerder onder de aandacht gebracht en die konden dat niet geloven.

We betalen ons scheel aan die onzin van de EU. Kijk maar eens naar onze Staatsschuld in 2002 was dat nog 168 euro miljard en in 2018 was dat bijna 420 miljard schuld. Wordt nu eens eindelijk wakker en krijg eens door hoe we massaal door Kabinet Rutte aan de bedelstaf komen. Staatsschuld thans bijna 490 miljard euro. Dus dank de Europese Unie zijn we allemaal rijker ☹ geworden. Huichelaars en maar weer stemmen op de geijkte kliek op 17 maart 2021.

 

Sjef

 

Onderstaand stuk komt uit de AD van 20-7-2020

 

Nederland krijgt volgens het nieuwste compromisvoorstel van EU-president Charles Michel een fors hogere korting op de jaarlijkse EU-afdracht. Die zou stijgen van ruim anderhalf miljard euro naar meer dan 1,9 miljard euro. 

Ook mag Nederland 25 procent in plaats van de huidige 20 procent houden van de douaneheffingen die met name in de Rotterdamse haven namens Brussel worden geïnd, staat in het nieuwe voorstel. Michel hoopt daarmee na dagenlange onderhandelingen de Europese leiders op één lijn te krijgen over de EU-begroting en het coronaherstelfonds.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.