De beste tip

Gepubliceerd op 11 oktober 2020 om 15:17

Geachte heer, mevrouw,

 

Wat betreft de mogelijkheid om u via deze weg tips te sturen, voorzie ik u graag van de mogelijkerwijs belangrijkste tip die u ooit zult krijgen: Stop inzake Covid-19 met onmiddellijke ingang met het verspreiden van leugens, het weglaten van cruciale informatie (lying by omission) en het niet vervullen van uw belangrijkste taak als medium, het beschermen van onze rechten en het gewag maken van het in sneltreinvaart verdwijnen van verworven vrijheden.

 

Het moment dat u als Mediagroep verantwoording zult moeten afleggen voor uw aandeel in de Misdaden tegen de Mensheid als gevolg van de Coronacrisis, komt spoedig. (zie link) Kies daarom, nu het nog kan, voor het belang van het Volk.

Een Gouden Tip, al zeg ik het zelf. Na het bekijken van de inmiddels “viral” gaande video kunt u zich niet meer verschuilen achter onwetendheid.  Toch bijzonder schrijnend dat ik journalisten hierop moet wijzen trouwens.

 

Met vriendelijke groet,

 

Nici

Wat is een goede tip?

Een waardevolle tip gaat over een onderwerp dat belangrijk is voor de samenleving. U als tipgever beschikt over concrete kennis, documentatie en/of bewijs. Hoe specifieker, hoe beter. Probeer u te verplaatsen in de lezer van de krant: zou hij willen lezen over de misstand die u aan de kaak stelt? Voorbeelden van goede tips zijn:

  • Een diplomaat maakt zich schuldig aan corruptie. Hier is het bewijs.
  • Uw arts heeft een fout gemaakt en het ziekenhuis wil dat u daarover zwijgt.
  • Een multinational overtreedt de regels. Kijk maar.
  • Een minister is een document kwijt. Ik kan een kopie verstrekken.
  • Binnen deze sportploeg wordt doping gebruikt.
  • U bent slachtoffer van een misdaad maar de politie doet niks.
  • Deze overheidstak houdt cijfers geheim. Hier zijn ze te vinden.

We zullen alle tips bekijken en beantwoorden. Dank voor uw vertrouwen in ons.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Rob
3 maanden geleden

Perfect