Politieke correctheid gezocht!

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 15:34

Het blijft niet alleen bij de import van mensen die uit oorlogsgebieden vluchten voor hun leven. Was het maar zo. Dat zijn mensen die veelal erop zitten te wachten om naar hun geboortegrond terug te kunnen keren. Terug naar hun roots, waar hun (groot)ouders begraven zijn, hun normen, waarden, cultuur, tradities en wetten van toepassing zijn.

 

Deze mensen zijn echte vluchtelingen. Die zijn blij en vaak ook dankbaar, ondanks wat voor opgelopen trauma’s dan ook, dat ze eindelijk hun ogen ’s nachts met een gerust hart kunnen sluiten en kunnen gaan slapen zonder bombardementen, sluipschutters, handgraten, kogels of wat dan ook waardoor ze wreed uit hun slaap gewekt worden.

Even niet meer die angst. Even op adem komen. Even bijtanken.
En dan? Zodra het kan? Terug om de boel op te bouwen.
Deze mensen verdienen hulp zoveel we maar kunnen en moeten geven.

 

Maar wat zien we tegenwoordig? Alsof politieke partijen en landen elkaar de loef willen afsteken. Alsof als de één 1000 vluchtelingen opneemt, de ander er 10.000 doet. Ongeacht waar ze vandaan komen, of er (nog wel) plek voor ze is en ondanks de weerstand in de landen die door deze politici ‘vertegenwoordigd’ worden. Zonder enige screening, zonder papieren, vaak toegelaten zonder te weten wie toegelaten worden, later gevolgd, natuurlijk, door gezinshereniging waarbij het soms lijkt als hele dorpen, straten en wijken tot de familie behoort.

 

Vooral op linkerzijde van het politieke speelveld meent men goede sier te moeten maken door onbeperkt maar toe te laten. Om vervolgens, als blijkt dat dit ongecontroleerde toelatingsbeleid voor ernstige situaties in het eigen land gaat zorgen, iedereen te demoniseren die het niet met het toelatingsbeleid eens is. Discriminatie en racisme zijn dan veel gehoorde woorden. Ook het woordje ‘extreem’ wordt toegevoegd aan woorden die voor links eigenlijk onverdraagbaar zijn. Rechts is ineens extreem rechts. Radicaal ook. Terwijl de eigen aanhang, zoals antifa en blm om er een paar te noemen, activistisch genoemd wordt. Op zijn ergst.

En dat terwijl de gehele wereld weet dat geweld, de kogel, de onderdrukking en nog veel meer ongewenste rotzooi ALTIJD vanaf links komen.

 

Voorbeeldje? Neem de verkiezingen in de VS. Rechts wil wel dat de verkiezingen goed onderzocht worden en verklaart op straat, de burger dus, dat als werkelijk blijkt dat de Democraten gewonnen hebben, dit een democratische uitslag is, de meerderheid heeft gesproken. Daar is nu twijfel over. Volop! Maar dan moet u daartegenover eens de acties zetten van de aanhang van die Democraten. Die winkels plunderen, mensen in elkaar slaan of erger. De hetze omdat de politie in de VS ‘weer eens’ een criminele zwarte doodschiet die niet gewoon gehoorzaamt aan de bevelen van agenten. Die zelfs met een wapen op hen afkomt. Dan de reactie van links?!
Je moet er niet aan denken als blijkt dat inderdaad de Republikeinen gewonnen blijken te hebben. Hoe erg zal de linkse aanhang dan over de rooie gaan???

 

Maar ook destijds toen in Engeland over de Brexit gestemd kon worden. Lui links bleef thuis. Want we bleven toch wel in de #EU. Niets was minder waar. En de ellende waarin dat ontaarde. Er was op de één of andere vreemde manier onrecht gedaan aan de democratie omdat links te bezopen was geweest om naar de stembureaus te gaan?

 

Maar meer is en blijft verbazend.

Neem nu de verdeling van politieke partijen in eigen land. Als het waar is zou de VVD nog steeds de grootste partij zijn. En de PVV de tweede. Dat is al een tijdje zo.

De PvdA bijvoorbeeld, is afgezakt naar een beschamende zevende plaats. Maar kijk dan eens naar het onevenredig aantal burgemeesters dat de PvdA levert. En dan ook nog eens naar de omvang van de steden! Daar klopt duidelijk iets niet aan de democratische werking van onze parlementaire democratie.

Als tweede partij zou je toch op zijn minst verwachten dat de PVV ook een aantal burgemeestersposten zou bezetten. Maar gelukkig voor het linker speelveld benoemen we burgemeesters en worden die niet gekozen. Gaan we ook maar niet doen! Want dan maaien we gras onder de eigen voeten weg.

 

Lijst van burgemeesters van gemeenten in Nederland in de periode 2020-2024

 

Verdeling burgemeestersposten

 

Als u de verdeling bekijkt en ziet welke politieke partijen een naar verhouding groot aantal burgemeesters kent ondanks dat er van die partijen weinig meer over is vergeleken met hun hoogtij dagen, dan kan je je afvragen waarom al die benoemingen steeds in dezelfde partijen terecht lijken te komen.

 

Daarom is één van de zaken die hBC zeker zou willen zien te bereiken de gekozen burgemeester. En dat kan, zoals u ook in de eerste lijst kan zien, ook een niet politiek gebonden burgemeester zijn. Misschien is dat gezien de agenda’s zelfs te prefereren!

Maar iedere burger van een gemeente kan zich kandidaat stellen. Hoeveel voorkeursstemmen hier bijvoorbeeld voor nodig zijn? Ook dat bepalen de burgers. Middels een referendum. En zo wordt ook de burgemeester uiteindelijk gekozen. Door de burgers. Niet meer benoemt door commissies of landelijke/provinciale politici.

 

Door vast te houden aan de benoemde burgemeester maakt ‘het andere geluid’ vanuit de samenleving geen kans. Dan kom je in situaties zoals we die gehad hebben. Dat burgers van een gemeente boos zijn bij voorlichtingen waarop de gemeenteraad gaat ‘verkopen’ dat er op kosten van de burgers een azc moet komen. In een dorp met 2000 inwoners een azc met 1000 of meer asielzoekers. De verhoudingen zijn soms volkomen weg.

Wat B&W zover brengt om ondanks de weerstand toch voor te stemmen? De politieke partij agenda. Niets meer, niets minder. Doet een burgemeester daar niet aan mee dan wordt hij vervangen.

 

En dit probleem speelt niet alleen bij vluchtelingen zaken. We zien hetzelfde nu bij de Covid-19 problematiek. De landelijke politiek heeft zich geconformeerd aan de WHO en NWO agenda, alle politieke lagen daaronder zullen dat ook moeten doen. Dus is het benoemen van gelijkgestemde burgemeesters en wethouders eigenlijk een must. Anders wordt het allemaal te ingewikkeld en komt er veel boven borrelen wat we eigenlijk niet mogen weten.

Dan zou de media nog beter haar best moeten doen om de waarheid verborgen te houden onder een laag van nepnieuws en list, leugens en bedrog.

 

Overigens, die verkiezingen zoals we die in de VS nu zien en hoe omstreden de uitslag daar is, dat staat ons ook te wachten in maart 2021. Alleen zit er één heel groot verschil tussen de Amerikanen en de Nederlanders.

Amerikanen zijn patriotten. Terwijl Nederlanders bankhangers zijn. Geen betogingen, geen of weinig mensen die de straat op gaan. We steunen alles en iedereen die dat wel doet, zijn er blij mee/om. Maar we doen er zo weinig verder zelf aan mee.

En het is juist die gemakzucht waar de politiek op inspeelt. Misbruik van maakt. De onwil om voor onze rechten te willen strijden is koren op de molen der politieke partijen. Wij menen dat we politici hebben die weten wat het beste voor ons is. En mocht er dan op één of andere manier blijken dat een meerderheid toch tegen een voorliggend voorstel is, dan passen we zaken aan. In ons belang. Natuurlijk!

Zo werd een Europese Grondwet weggestemd. Frankrijk en Nederland waren tegen. Ruime meerderheid ook! De Grondwet ging niet door. Wat zien we een paar jaar later gebeuren? De Europese Grondwet komt als verdrag van Lissabon gewoon terug ter tafel. Maar omdat het nu als verdrag wordt voorgelegd is de instemming van de burgers niet meer nodig. De politiek kan nu zelf beslissen de Grondwet in te voeren. De media verkoopt dit als een besluit in uw belang.

Ook met de Oekraïne een handelsverdrag afsluiten werd weggestemd. En de politiek, die weet dat we toch niet de straat op gaan of het land plat staken (gele hesjes in Frankrijk), neemt zich de brutaliteit om de minister president een A4-tje te laten toevoegen aan de referendum uitslag. Een A4-tje dat recht zou doen aan de nee stemmers, de tegenstanders van dit handelsverdrag. En over dat A4-tje verder geen stemming meer, geen of nauwelijks uitleg. Alleen een minister president die glimlachend en blakend van zelfvertrouwen vertelt dat er recht gedaan is aan de nee stem en dat het handelsakkoord toch zal worden doorgevoerd. Democratie heet dat dan.

 

Nou mensen, democratie hebben we nog nooit gezien op deze planeet. Nog nooit! Hooguit iets dat er op leek. Maar ware democratie? Het is ook alsof we er bang van zijn. Direct gaan mensen wijzen op de huidige systemen, en ja, die zijn niet foutloos maar die foutjes kunnen we eruit strijken. O ja? Zijn we daar niet al decennia mee bezig en zien we niet dat de foutjes tot FOUTEN en mega blunders zijn geworden?!

Kom nou zeg…de politiek stapelt en grossiert in fouten.

Noemt u maar eens één (1) privatisering die heeft gebracht wat men vooraf heeft toegezegd. Wat het streven was.
De zorg? Marktwerking? Een vermeend virus kan de zorg niet aan. Ondanks dat de maand premie nog nooit zo hoog is geweest per verzekerde, de pakketten nog nooit zo ver uitgekleed en het eigen risico nog nooit zo hoog was.

Waar blijft de marktwerking?

Openbaar vervoer dan? Zand, blaadjes, vorst, sneeuw….het gaat fout.

Defensie is kapot bezuinigd. Onderwijs ook. Bij de fiscus gaat vrijwel alle fout, het Openbaar Ministerie is een beerput, buitenlandse zaken kan opgedoekt worden want alleen de EU bepaalt het buitenland beleid en zo kan u ongetwijfeld nog veel zaken opsommen.

En juist daarmee moeten we stoppen. Dat keer op keer opsommen van wat fout gaat of is gegaan. En de voorspellingen betreffende wat nog fout zal gaan.

Want dat het goed fout zat, zit en zal blijven zitten moge inmiddels wel duidelijk zijn.

De politiek is niet dienstbaar aan volk en vaderland. Eigenlijk ook nooit geweest. Maar andere tijden vroeger. Meer bereidheid om de straat op te gaan. Om te protesteren. Om te strijden voor onze rechten. Daar is helemaal niets meer van over. Toch knap hoe de politiek dat voor elkaar gekregen heeft!

 

In maart weer stemmen. De voorspellingen doen nog niet glimlachen. De VDD de grootste, de democratie op voorhand al weer verkracht want met die of die partij gaan we niet een coalitie aan. Miljoenen kiezers dus al weer op voorhand buitengesloten. Een mega fraude out in the open. Maar we pikken het.

Liever een onwerkbare coalitie van 5 tot 7 partijen dan met een rechtse partij te moeten samenwerken. Dat gaan die rechtse partijen niet rechtzetten. Daarvoor zouden we allemaal de druk moeten gaan opvoeren. En vanaf nu bij iedere leugen die uit de strot komt bij politici uit het partijkartel de straat moeten opgaan. Net zolang tot ze wel luisteren. Hoe langer we daarmee wachten hoe moeilijker het wordt om nog te protesteren. Want de politiek is druk doende zichzelf zoveel macht toe te eigenen en op links steeds meer posities te bezetten die ‘er toe doen’, zodat we straks direct opgepakt worden als we een oproep nog maar doen tot verzet.

Of is het al zover? Als de politie bij tweets aan de deur staat? Met democratie heeft het niets meer te maken. De politie is verworden tot een zwarte brigade die met harde hand alle oppositie meedogenloos neerslaat. Zelfs het leger wordt al ingezet als de boeren die willen blijven werken de straat op gaan. Heel het overheidsarsenaal wordt ingezet.

En wat doen miljoenen burgers daar tegen? Een handjevol heeft het lef het ongenoegen te  uiten, de nieuwe helden van het vaderland. Maar de meesten? Die zijn nog te beroerd om een petitie te ondertekenen. Of lid te worden van ‘het andere geluid en beeld’ dat Omroep Ongehoord Nederland wil gaan laten horen. Die krijgen geen of moeilijk 50.000 leden bij elkaar. Maar een omroep als Zwart? In no time!

 

En dan niet gaan nadenken over dat aantal leden van 50.000 dat recent als bij toverslag even verhoogd werd. Waardoor Omroep ON en uitstel te verwerken kreeg en ineens meer leden nodig had om toegelaten te worden tot het ‘publieke’ omroep bestel.

En dus worden dagelijks nog steeds mensen geïndoctrineerd met de leugen. Via de staatsomroep die met uw belastinggeld omgekocht wordt en die meer als propaganda zender werkt dan als ongebonden toetssteen van het politieke beleid.

En ook veel andere omroepen die kennelijk menen aan enige kritiek niet deel te moeten nemen. Bang als ze zijn dat ze buitengesloten worden van nieuwsfeiten? Dat ze zaken pas achteraf krijgen te horen?

Misschien nog veel beter, eerst de boel even laten bezinken. Niet direct een oordeel vormen en los gaan. Eerst eens onderzoek doen. Kijken in hoeverre de politiek wel gelijk heeft. Met de Covid-19 die nu rond raast zou dat vaak zeker geen kwaad kunnen.

 

Want nog altijd is het een waarheid als we zeggen ‘al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel’.

Een moment van bezinning zou er zo maar voor kunnen zorgen dat de door de politiek geventileerde leugen niet bedolven wordt onder nog veel meer leugens, list en bedrog. Maar dat de eerste leugen ongenaakbaar vol in beeld blijft. En dat dan middels (wetenschappelijk) onderzoek bewezen kan worden dat er sprake is van een ongelooflijke hoeveelheid politieke bullshit.

Wetenschappelijk staat tussen haakjes, voor mij hebben ook veel wetenschappers zich met ziel en zaligheid verkocht aan de satanisten de politiek. Want anders krijg je als wetenschapper of wetenschappelijk onderzoeksbureau, gewoon geen subsidies meer. Geen opdrachten meer. Of je gelijk hebt doet er namelijk niet meer toe. Als je maar helpt de politieke leugen in stand te houden. Als je dus maar politiek correct bent. Dan pluk je de voordelen.

Ben je politiek incorrect? Dan shame on you! En krijg je een lading aan ellende over je heen die doorwerkt in iedere porie van de democratie. Of moet hier gezegd worden, van de communistische staat der Nederlanden?

 

Daar waar het volk per democratische meerderheid zou moeten regeren is iedere vorm van inspraak tot een minimum gereduceerd. Geen spat meer van over zelfs. Denkt u maar aan de referendum wet. De gekozen burgemeester. En nu, met de verkiezingen op komst, misschien wel een alternatieve vorm van stemmen. Met alle opties tot fraude vol open. Er wordt hard aan gewerkt as we speak!

 

Willen we een onderdrukt Nederland, vol met ongewenste ‘vluchtelingen’ die ook nog eens ons de les willen gaan lezen? Of willen we een Nederland waar de Nederlander het voor het zeggen heeft? Dan moeten wij blanke Nederlanders toch snel zijn! Want er komen steeds meer import Nederlanders van alle kleuren en gezindten bij. Met al hun cultuur, religies en andere zaken die ze willen inpassen in ons land. Waar de politiek volop aan meewerkt. De politiek die u kiest?!

 

Sta op!
Laat u horen!
Laat u zien!

Pik het niet langer!

Stel vragen, eis antwoorden!
En laat die antwoorden en uitleg maar onderbouwen.

Niets meer voor zoete koek slikken, eerst uitleg en dan misschien instemming.

 

Dat gaat met een kapot politiek bestel niet lukken. Daarom dat hBC met andere vormen van democratie wil komen. Daar moet u aan mee denken, werken en ontwikkelen. Want dat is wat democratie is! Inspraak door iedereen, uitvoeren wat de meerderheid wil.

Zo moeilijk is het toch niet?

 

TonhBC


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.