Een bezorgde moeder/oma

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 10:51

Als 62 jarige moeder en oma maak ik mij steeds meer zorgen over hetgeen er om mij heen gebeurt maar ook binnen mijn eigen gezin waar ook de meningen verdeeld zijn.

Het klopt dat het gezinnen, huwelijken, vriendschappen, collegialiteit vernietigd om het hebben van een andere mening....ook overduidelijk een onderdeel van het plan om de bevolking tegen elkaar op te zetten. Want maak het volk bang en je hebt de macht.

Verraders onder ons omdat de buurjongen een feestje geeft en elkaar aanspreken op juist het normale gedrag?!

 

Sinds 7 jaar terug werk ik niet meer ten gevolge van een ernstig auto-ongeluk maar daarvoor had ik jarenlange werkervaring als verpleegkundige in de ouderenzorg maar ook een bak ervaring opgedaan in de psychiatrie op verschillende afdelingen, forensische zorg, verslavingszorg, langdurige zorg, acute opname en ruim een jaar werkervaring in de gevangenis als verpleegkundige medische dienst.

De psychiatrie en de gevangenis zitten gevuld met allochtonen waar ze in de absolute meerderheid zijn, maar dit terzijde.

 

De ouderenzorg heb ik volledig uitgehold zien worden en met name de verpleeghuizen was keihard werken door altijd weer het personeelstekort en dit was al in 2000 en dat er daarna nog bezuinigingen zijn doorgevoerd is ongelooflijk onverantwoord en zeer schadelijk geweest. 

Er werd niet geïnvesteerd in personeel, hooguit een spoedcursus van een paar uur hoe je konten wast en een mens aankleed en eten in de mond propt.

Mijn angst is ooit in een verpleegtehuis te komen want ik weet hoe er gezorgd word maar daar gaat het nu niet om.

 

Het gaat mij nu vooral om de corona gekte, doordat ik niet meer werk heb ik tijd om mij te verdiepen wat er gaande is. 

Ik heb tijd om gesprekken van Jensen, Café weltschmerz, Blckbx, Blue Tiger, Viruswaarheid, Een oorlog reeds verloren te volgen die vaak een uur of langer duren, werk je en daarnaast ook nog een gezin kom je er niet zo makkelijk aan toe.

Zorgelijk, vind ik, de NPO trouwe kijkers die hun info krijgen van een Ab Osterhaus, een Marion Koopmans, Gommers, Kuipers....de media geile leugenaars die de praatpoppen van de regering zijn en de regering weer de praatpoppen van de zeer rijke elite zijn.

Een kirrende Jinek die ook voor het grote geld haar principes overboord slingerde.

 

Dat ik steeds meer ga geloven in de agenda 2030 en de great reset, de build back better en het gevaar van de steenrijke elite die daar achter zitten geeft mij veel onrust, zorgen, knoop in mijn maag en slapeloze nachten.

Er is zoveel bewijs en voorbeelden dat onze vrijheid stapje voor stapje worden weggenomen en voor mij het grootste voorbeeld en ergernis het mondkapje gebaseerd op....ja op wat.

Het is nu 4 december dus al de vierde verplichte dag......en ik heb de ballen zonder mondkapje overal naar binnen te gaan met mijn medische kaartje afkomstig van de site Rijksoverheid en ik vind medestanders en tegenstanders. Medestanders geven een glimlach/knipoog over en weer

Maar de tegenstanders kunnen grof reageren en mij het bloed onder de nagels vandaan halen. 

In mijn ogen zijn deze brave schaapjes het grote gevaar, de ``NSB’ers anno 2020!

Wie zijn zij om mij uit te maken voor egoïstisch en onwetend, hoe triest zijn zij dat ze met een grote boog om mij heen gaan als dat ik een groot besmettingsgevaar ben.....ik ga niet meer graag naar de winkel want het geeft mij een gevoel van verdriet dat de overheid mijn mede-nederlanders zo bang en volgzaam hebben gemaakt.

De avondklok die boven ons hoofd hangt, de Kerst die vernagelt wordt, sinterklaasfeest...de lol is eruit. De horeca gesloopt...eigenlijk alles wat plezier geeft mag niet meer.

En dan mijn grote vrees het vaccin wat we MOETEN nemen omdat we zoveel corona positieven hebben, gebaseerd op een PCR test die totaal ongeschikt is en totaal verkeerd (mis)bruikt wordt waar een Hugo de Jong en een Mark Rutte hun beslissingen op nemen.

Denk je er goed over na is het ziek, zelfs de rechtse geluiden willen er (nog) niet allemaal aan dat de beslissingen genomen worden niet uit naïviteit maar omdat ze moeten van de zeer rijke elite.

Wat weten de elite wat wij niet weten over een Rutte en een de Jong?

 

Dat ik lees dat het vaccin onvruchtbaarheid kan veroorzaken verontrust mij zeer. Mogelijk niet waar maar wat als het wel zo is....het veranderd in ieder geval ons DNA en ....je neemt een beslissing wel/geen vaccin te nemen dan is de keuze van wel onomkeerbaar...het zit in je lijf en kan er niet meer uit.

Geen vaccin...ok forse beperkingen, niet reizen niet naar evenementen, mogelijk niet naar overige overheidsgebouwen....so be it....denk ik dan.

 

Dat ik echt verdriet voel en mij ernstig zorgen maak kan ik delen met een enkeling want het merendeel maakt je uit voor dwaas of complotdenker.

Maar feit is ook dat niet iedereen de waarheid aan kan en dus blijft ontkennen en terug sputteren “wat maak jij je druk, je kan er toch niets aan veranderen, ga lekker genieten”.

Je leeft vandaag en morgen zien we wel weer. Ontkennen van de werkelijkheid is ook een overlevingskans strategie.

Wat ik wil is veiligheid voor mijn gezin en dat speelt constant in mijn hoofd hoe en waar kan ik nog veiligheid bieden?.

Feitelijk is de hele wereld gek en gevaarlijk geworden.

 

Even de verkiezingen in America waar de democratie eindigt mocht Biden toch nog president worden want dan accepteren we verkiezingsfraude en is de westerse wereld verworden tot een bananenrepubliek. 

 

Zelfs de verkiezingsfraude in America waar met de dag meer bewijzen naar buiten komen blijft de media verzwijgen.

Facebook en twitter censureren alles wat pro Trump of anti vaccin of anti overheidsbeleid is....hoe zorgelijk is dit!

Dit had ik een jaar geleden niet kunnen geloven dat het zou gebeuren dat berichten worden verwijderd en daardoor je mening te uiten verboden wordt en dat tweets van Trump een president van America worden gecensureerd is niet te geloven. 

De schande van Biden wat Oekraïne betreft hoor je de media niet over. De heks killary met haar Clinton foundation, zo fout.

 

De speech van 3 december van Trump komt niet bij de NOS maar wat een geweldige speech en wat een bewijs van verkiezingsfraude toont hij aan.

 

Hoe zorgelijk is het dat artsen en wetenschappers met onderbouwd bewijs de mond gesnoerd worden omdat ze een andere mening uitspreken dan wat de overheid wil horen.

Want de overheid wil ons massaal aan het vaccin. Een docent lagere school gaat op de stoel van de wetenschapper en de arts zitten.

 

Een Bill Gates die de grootste betaler is van de WHO, die bijna de gehele farmaceutische industrie in handen heeft waar hij miljoenen in heeft geïnvesteerd maar er miljarden aan gaat verdienen en Gates zelfs de media voor een groot deel heeft opgekocht waardoor de media de praatpoppen van Gates zijn.

 

Google op de great reste of agenda 2030 of build back better al hun plannen zijn er te vinden en dat hun plannen vernietigend zijn voor de vrijheid over de hele wereld is niet best!!

 

Dus leg mij uit hoe ik nog moet geloven in het goede van onze regering, de farmaceuten en dat Gates een heilige is die de wereld wil redden......er zijn teveel goed onderbouwde tegen berichten die mij bereiken.

 

Karel van Wolferen die het blad “gezond verstand” uitbracht wat een power van een man van bijna 80, diep respect en zo zijn er meer die zich durven uit te spreken.

 

Laten we hopen dat Trump het recht aan zijn kant krijgt en nog 4 jaar de president zal zijn want daar zie ik een kans om te ontsnappen aan deze gekte.

 

Mijn dringende advies, stop met de NPO en neem je tijd ook het andere nieuws te volgen.

In Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk gaan mensen al massaal de straat op...wanneer wij? En wat lezen en horen wij hierover bij de linkse media...niets!!

 

De rekening komt nog en die zal peperduur zijn en die komt op het bordje van de jongere generatie....echt mijn hart als moeder en oma breekt!!

 

Sylvia


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.