De overheersing wordt compleet op deze wijze

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 09:54

Wanneer zijn 'geruchten' geen geruchten meer maar worden ze waarheid?

In de video een flink aantal waarschuwingen omtrent tracking via het vaccin waar een RFID in kan zitten. De techniek om deze chips zeer klein te maken is er dus redenen zat om, na het kijken en luisteren(!) van de video nog eens achter de oren te krabben.

Het 'toevallig' samen gaan zo'n beetje met de uitrol van het 5G netwerk is te toevallig. Uiteindelijk wil de elite controle over alles en iedereen. Alleen zo kunnen ze aan de macht blijven. Daarbij is weten wie zich waar op welk moment bevindt een pure noodzaak. Wij zijn namelijk het kwaad voor hen. Omdat wij alleen al doordat we met zovelen zijn, hun boze intenties kunnen stoppen. 
Als we willen vandaag nog! Maar velen zijn al dermate gedrogeerd en murw geslagen middels alle indoctrinatie en beperkingen, dat we alleen nog maar blij lijken te zijn als we de dag van vandaag weer overleeft hebben.
Wat de dag van morgen brengt???
In ieder geval geen verbetering. Tenzij we opstaan en ontwaken!

 

De hoeveelheden data die men gaat verzamelen, alleen al omtrent uw locatie, maken ook duidelijk dat het bij 5G niet zal stoppen. Niet voor niets dat 6G al in ontwikkeling is. Want buiten het verzamelen van locatiegegevens zal er zeker ook een moment komen waarop de geïmplanteerde RFID-chip uw biometrische gegevens zal gaan doorgeven. En als je helemaal 1984 en andere zwartgallige toekomstfilms gaat bekijken dan zou zo'n RFID-chip ook nog wel eens zaken kunnen bevatten die losgelaten worden op een moment dat u 'lastig' bent. Met een heel scala aan gevolgen. Van gifstoffen tot een elektrische puls die uw hartslag ontregeld of stopt. Mooie is, een batterij is niet nodig want de chip laad zich op met de elektrische pulsen die continu door uw lichaam razen. Of op andere wijze. Maar we zullen er nog weinig weet van hebben als we vanaf dag één de duivelse ontwikkelingen volgen en gehoorzamen. Dan is door het dragen van een mondkapje de bovenkamer tussen de oren al veel te lang verstoken gebleven van die o zo noodzakelijke frisse wind. 

Het verzamelen van data staat nu voorop. Unieke RFID-chips worden geïmplanteerd. Middels het testen is het daarbij afgenomen DNA te koppelen aan de RFID-chip code en zo kan u, ook middels WiFi dat via satellieten en 5G/6G masten op iedere straathoek en meer, een wereldomspannend netwerk zal gaan vormen, dat u overal, ook in de eigen woning en in de privé, zal gaan volgen.
Hoe dat werkt? Kijkt u de video 5G APOCALYPSE - THE EXTINCTION EVENT hier maar eens.

 

Complotdenken? Of één van de vele mogelijkheden uitspreken? 
Eén ding is wel duidelijk. Dat wat middels de reguliere media tot u komt is alles behalve de ware mogelijkheden. En ook alles behalve de vele opties die mogelijk zijn. Van enige onderzoeksjournalistiek is geen enkele sprake in ieder  geval. De journalisten brengen u wat ze moeten brengen. Omdat ze er achterstaan of omdat ze bang zijn. Bang voor hun brood, hun baan? Of zwaardere represailles?

 

En die verslaving aan dat mobieltje dan? Waar mee men ook al zeer veel data verzamelt? Maar die kan u uitzetten (alsof dat echt kan vwb de locatiebepaling) of thuislaten. Die RFID-chip gaat altijd en overal met u mee.

En die verslaving aan dat mobieltje? We geven soms duizenden euro's uit voor het nieuwste van het nieuwste en nog meer aan apps en andere tracking zaken. Natuurlijk, er is suggestie zat dat men vindt dat privacy voorop staat en dat tracking een inbreuk daarop is. Soms worden er zat 'foute' apps uit app stores verwijderd als je het moet geloven. Maar welke app verzamelt nou geen data?
Die verslaving aan dat mobieltje, het altijd verbonden willen/moeten zijn, zorgt ervoor dat we ons laten aanpraten dat we steeds meer en sneller internet nodig hebben. Maar is dat zo? Wanneer is genoeg ook genoeg voor u? En niet voor de elite die de controle alleen maar versterkt.
Nog eentje dan....uit de wat oudere doos. Maar wel een hele waarheid inmiddels.
We zijn tot brandstof van de economische NWO motor gemaakt. Werken en sterven. Maar wel heel mooi aangekleed met leugens en bedrog.

De leugen waarin we leven.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.