2020 Oudejaarsconference.

Gepubliceerd op 22 december 2020 om 14:26

Wat kunnen wij zeggen over 2020, dat door onze overheid en de mainstream media, al niet als een covid-19 vaccin door onze strot is geramd?
Het was het jaar van de grote ommekeer.
Voor het eerst in the history of mankind, was het niet de standaard te hoesten om een scheet te maskeren, maar was het de nieuwe norm om een luide trouserfart te laten, ter maskering van een onschuldig kuchje.
Men scheet nog liever de gehele broek vol, dan toe te geven aan een nasty kriebeltje in de keel, wat zo ongeveer garant stond voor een openbare lynchpartij...... en dan loopt het toch net even wat beter als de beentjes 'ingevet' zijn.

 

2020 was het jaar van de trends, of dit nu modieuze mondkapjes, of bij ieder programma dezelfde viroloog betrof, de kanshebbers voor woord van het jaar zijn nog nooit zo divers geweest:
#smoelpamperweigeraar
#weigerhufter
#volkomenvandepotgepleurdecoronawappie
#Binnenhofsnuiver
#geldcashendesemiwetenschappers
#ikdoenietmeermeemaardoetochweerwelmee
#Grappighausgate
#nieuweabnormaal
#ikhebgeentoespraakgehoudenovergroepsimmuniteit

 

Afijn, u kunt het zo gek niet verzinnen, of het komt in aanmerking voor het woord van het jaar.
Dat we hier en daar een beetje smokkelen met de ststistieken of een woord ook wel echt één woord is moet u maar even door de vingers zien, u ziet tenslotte het hele jaar covid-onzin ook al door de vingers....... en ja, dat zijn twee gekoppelde woorden (voor de linkse zeikerds onder ons).

 

2020 was het jaar van de opkomsten en ondergangen, waarin naast talent de nodige drek kwam bovendrijven, en waarbij bleek dat iedere cabaratier slechts zo goed is als zijn materiaal.
Bovendrijven kwam Tisjeboy Jay, een ietwat krokant gebakken....... ooooh nee fuck, 2020 was ook het jaar van de gekwetste zieltjes.
Bovendrijven kwam Tisjeboy Jay, een neutraal gekleurde stuiterbal waarvan gezien zijn optredens het vermoeden kan bestaan dat hij dezelfde dealer heeft als 'White Christmas-Hugo, maar die gewoon Maaskantjes los gaat vanwege -bij velen aanwezige- ADHD........ Ab's Dosis Heeft Daadkracht, brougt to you by big pharma.

 

Met de drek kwam ook oudgediende Youp van het Hek bovendrijven, die in zijn drang om op de covid-moneytrain te springen, een oud konijn weer van stal haalde, dat al zo vaak herbakken is dat zelfs Johnny's Lesbos-beschermelingen er hun neus voor ophalen.
Maar niet getreurt, ik heb vernomen dat tante Linda -om haar dagelijkse zonden af te kopen- ieder jaar 1000 kerstpakketten uitdeelt aan de minderbedeelden -en het trekt zo lekker af op je aangifte- dus laat die 100 vluchtelingen maar komen. Geen 3 koningen dan maar 100 vluchtelingen.......... hoop alleen wel dat Linda's 'crib' een beetje brandveilig is.

 

Omdat het dit jaar precies 137 -let op wappies, dat betekend vast weer iets Satanisch- jaar geleden is dat het boek Pinokkio van Carlo Collodi verscheen, besloot Mark Rutte om dit heuglijk feit te vieren door het gehele jaar in de rol van Pinokkio te kruipen.
Het leuke was dat Hubert Bruls aansloot in de rol van Stromboli en Hugo de Jonge als Jantje Fatsoen. Als politiek Nederland de handen ineen slaat ontstaan er vaak de mooiste kluchten....... eeeeuh sprookjes.

 

2020, the big two O two O was uiteraard het jaar van een virusje, dat als de millennium bug-2.0 -ziet u de overeenkomst- nu wel de gehele wereld platgelegd heeft.
Het is zoals altijd bij mister Gates, zijn eerste producten zitten nog vol kinderfoutjes, maar de upgrades do the job........ that's money to the bank, wat hij dit jaar ook onbeschoft vaak heeft gedaan.
Vraagje: is het ook handel met voorkennis, als de hele wereld erin meegaat?

 

Vele groten zijn ons dit jaar ook weer ontvallen, en vele grootheidswaanzinnigen zoals Gommers, van Dissel, Osterhaus en Koopmans zijn letterlijk gevallen.
Waar de laatste decennia middels big John's talent(lozen)fabrieken bleek dat je bekend kon worden door eigenlijk niets te kunnen, blijkt in 2020 de lat hoger te liggen.......... om nu wereldberoemd te worden heb je toch echt het papiertje dierenarts nodig.
Wel grappig dat deze personen toch nog enigszins trouw bleven aan hun professie, ik heb bij Eva Jellinek namelijk nog nooit zoveel geblaat gehoord.

 

Maar overal looking -steenkolen Engels voor het jaar overziend- blijkt 2020 een absoluut kutjaar, en het is daarom heel frapant dat er daarbij een verbod op neuken stond.
Als het dan het jaar van de flamoes was, dan hoop je als vent zijnde toch je stampertje erin te prakken.

 

Met dank aan Koos.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.