De rattenvanger van vaccinatieland

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 13:36

De gebroeders Grimm hebben ooit het volksverhaal de Rattenvanger van Hamelen gepubliceerd in hun Deutsche sagen, een verhaal wat door corona in een modern jasje wordt gestoken.

Het blijft mij iedere keer weer verbazen hoe miljarden achter rattenvanger Gates aanlopen, rechtstreeks naar hun eigen ondergang.
Vanaf minuut één van de coronahoax is er slechts één uitweg gepropageerd, het alles bevrijdende vaccin. Een andere oplossing is er niet, en daar wordt ook niet naar gezocht. Punt.

Vraagt u zich eens af....... waarom ziet de gehele elitaire top slechts uitweg, vanaf dag één van deze shit, in een -niet bewezen effectief- virus?
Er is nog nooit een vaccin ontwikkeld voor een griep -wat corona ook is- dat zijn effectiviteit heeft bewezen, sterker nog de griep muteert sneller dan men -met alle jarenlange kennis m.b.t. de griep- een vaccin kan ontwikkelen, en nu moeten wij geloven dat er in een poep en een scheet een succesvol virus is ontwikkeld.

Er is vanaf het begin van deze plandemie niets, maar dan ook niets gedaan om de basis onder dit biervirus weg te slaan....... sterker, oplossingen daartoe zijn door overheden juist tegengewerkt.
Huisartsen die bewezen mensen genazen met simpele effectieve oplossingen -lees: goedkope medicijnen- werden aan banden gelegd, en kregen zelfs beroepsverboden aan hun broek. Waarom?
Een heel ingericht hospitalschip met personeel dat aangeboden werd om de druk op de ziekenhuizen te verlichten werd afgewezen. Waarom?
Geen enkel woord werd er vanuit overheid en media gewijd aan het versterken van ons immuunsysteem of het effectieve gebruik van bijvoorbeeld vitamine D. Waarom?
Het waarom is in deze simpel te verklaren: het verdienmodel mocht niet in gevaar komen.
Bill Gates heeft verklaard dat zijn beste investering ooit, zelfs de reden waarom hij uit de microsoft-maffia is gestapt en zijn foundation heeft opgericht, de investering in vaccins is geweest....... niks geen filantropisch gezever, de engnek verdiend gewoon aan onze 'gezondheid.'

Iedere ondernemer weet dat de basis van succes het creëren van vraag is, zonder vraag geen winst.
Het blijvende verdienmodel is erop gericht om -hoe logisch- blijvende vraag te creëren, iets wat ze bij bijvoorbeeld Rolex en ieder automerk in de categorie 'supercar' al jaren weten.
Rolex heeft een haast mythische status ontwikkeld voor hun Daytona -een horloge waarvoor een wachtlijst is- door ervoor te zorgen dat er een blijvende vraag naar is door -simpelweg- ondercapaciteit...... men maakt slechts een select aantal waar er vraag is naar veel meer exemplaren....... en zo doen Ferrari, Lamborghini, MCLaren, Koenigsegg, en noem ze allemaal maar op, dit ook.

De vraag naar het medicijn is dus niet gebaat bij overcapaciteit in de zorg, of de bewustwording dat dit coronavirus net als de griep weer gewoon zal verdwijnen, nee de vraag naar een vaccin zal een blijvende zijn met een -bewust- onderbezette zorg en het blijvend aanjagen van een gehypte angst voor dit 'killer'virus.

Bill Gates is geen filantroop, of de nieuwe messias, de griezel wil slechts zijn al uitpuilende bankrekening nog meer spekken met zijn beste investering ooit........... vaccins.

In 1986 tekende president Ronald Reagan de nationale kindervaccinatie wet om de vaccinatieindustrie totale juridische immuniteit te garanderen.
Na tien jaar rechtszaken m.b.t. letsel en dood door vaccins gingen vaccinproducenten failliet.
Om de politiek te sturen dreigde vaccinproducenten daarna te stoppen met het produceren van vaccins totdat zij legaal beschermd waren tegen aansprakelijkheid.

Laat eens even op u inwerken wat dit betekend beste mensen!!!
Er was een bedrijfstak wiens producten mensen letterlijk ziek, blijvend gehandicapt of zelfs dood maakte, en in plaats van deze bedrijfstak aan te pakken werd hen vrijwaring…

 

Met dank aan Koos.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.