Altijd dezelfde kwakzalvers die het woord krijgen

Gepubliceerd op 1 januari 2021 om 09:45

Geachte heer Stef Aupers.

Zojuist uw optreden bij Een Vandaag bekeken, waarin u het heeft over complotdenkers.

Nu ben ik zelf meer van de feiten en heb daartoe een redelijk intellectueel vermogen.

Eind februari zag ik al wat er aan de hand was en dat corona een geplande pandemie is. U zult het wel als onzin afdoen, maar steeds meer en meer komt naar buiten dat het inderdaad een geplande pandemie is. Sprak in april een Dr. Ir. in de chemie in mijn buurt die zowel bij de farmaceut MSD en Janssen en Janssen in Delft heeft gewerkt.

Zijn conclusie was duidelijk: Sjef dit is een politiek proces en niets dodelijks. Neem geen vaccin want ik weet wat erin zit, je gaat eraan dood. Nu was die boodschap overbodig want ik neem nog liever de dood lief, maar geen vaccin.

 

Zelf ken ik persoonlijk een groep wetenschappers waaronder persoonlijk een klinisch chemicus die dolgraag met Diederik Gommers en leden van het OMT team eens zouden willen debateren ten einde hun ongelijk aan te tonen. Echter ze worden stelselmatig door de media geweigerd en door het RIVM -NHG -KNMG etc. in een verdom hoekje gezet.

Als u eens  speurt naar hetgeen de Agenda 21 inhoudt, die in tien jaar tijd vanaf 2020 tot 2030 de wereld wil omvormen naar een technocratie i.p.v. een democratie, tja dan wordt ook U wakker. Zoek eens naar het WEF – World Economic Forum -van Klaus Schwab. Die zeer duidelijk The Great Reset van de wereld willen invoeren.

 

Ik zet u hier een aantal linken door die u toch eens moet bestuderen.

Als een Huisarts Rob Elens een protocol heeft die er voor zorgt dat amper iemand ziek wordt en dat dit door het RIVM – Kabinet etc. verboden wordt dan is dat ronduit ziekelijk.

Corona bestaat al sinds mensenheugenis. In 1954 voor het eerst bij de mens vastgesteld.

 

De in het interview genoemde dansleraar is van oorsprong een afgestudeerde Biochemicus. Dat de zender Avro Tros hem alweer alleen bestempeld als dansleraar geeft aan hoe corrupt de media is. En wat als na tien jaar blijkt dat de Agenda 21 volledig is uitgerold en u slaafs aan de arbeid mag, dan spreken we elkaar nog eens. Hoewel ik nu 69 jaar ben en ik niet hoop die tien jaar vol te maken in een wereld die ons te wachten staat. Geniet u daar maar fijn van en uw kinderen mocht u die hebben.

 

Ik ben persoonlijk geschoold in een klooster waar het credo luidde: “ Is dat wel zo wat daar wetenschappelijk wordt beweerd “. Ik kan u vertellen dat veel wetenschappelijke beweringen zelden kloppen. Negentig procent is gebakken lucht. Veronderstellingen ten top, maar zelden keiharde feiten.

 

Ik kan u nog wel meer dan honderd bewijsstukken doorsturen die wel duidelijk bewijzen dat er een complot is, maar dan wel van de kant uit van de Globalisten.

U bent een professor en hebt dus de plicht om objectief zaken te beoordelen, tenzij u een gekochte wetenschapper bent.

Persoonlijk onderzoek ik met een open vizier zonder vooringenomen stellingen. Dat is bekende domheid die veel wetenschappers bezitten. Ik heb gestudeerd en weet het wel. Uw professie eist van u een objectieve benadering en het beëindigen met een goed gevolg afgesloten Universitaire opleiding is alleen een startbewijs voor het ontwikkelen van een gezond denkvermogen, zo is mij geleerd.

 

Verder ken ik persoonlijk een Professor die dertig jaar geleden al een middel had dat kanker binnen 24 uur kankercellen doodde en de goede cellen niet aantastte. Ook hij is geblokt door de farmacie anders is hij morgen niet meer onder ons. Dat was zijn eigen duiding.

 

Lees onder mijn afsluiting de linken, ik hoor graag van u en hier in Boxmeer staat de koffie voor u klaar, zelfs een koekje.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling.

 

Verdiep u eens in onderstaande linken en dan wil ik van u wel eens horen wat u daarvan vindt: Ben benieuwd of u het lef heeft gefundeerd te reageren. Nogmaals de koffie staat klaar en zo nodig vraag ik een van de wetenschappers erbij om samen met u koffie te drinken.

 

Rob Elens.

https://www.ninefornews.nl/huisarts-afgestraft-voor-het-genezen-van-mensen-dit-heb-ik-nog-nooit-van-mijn-leven-meegemaakt/

 

Sky News Alan Jones

https://jdreport.com/eindelijk-sky-news-is-eerste-grote-tv-zender-die-erkent-dat-covid-19-pandemie-een-hoax-is/

 

Sky News Australie The Great Reset

https://www.youtube.com/watch?v=GeykREAlYSg

 

Rothschild patent.

https://jdreport.com/hoe-kan-het-dan-dat-een-telg-van-de-rothschild-familie-al-in-2015-een-patentaanvraag-deed-voor-een-covid-19-test/

 

Klaus Schwab

https://jdreport.com/klaus-schwab-wereld-zal-nooit-terugkeren-naar-normaal-na-covid/

 

Deens onderzoek bevestigt mondkapjes werken niet.

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/deense-studie-mondkapje-beschermt-nauwelijks-tegen-corona/ar-BB1b8wLD

 

Al Gore in de bocht

https://www.ninefornews.nl/al-gore-dit-is-het-moment-voor-een-grote-reset/

 

Rutte samen met Klaus Schwab met grafiek hoe ze de wereld willen omturnen

https://commonsensetv.nl/rutte-en-het-world-economic-forum/

 

Rutte en Maxima bij Klaus Schwab

https://www.ninefornews.nl/wat-bespreken-rutte-en-maxima-hier-met-klaus-schwab-great-reset/

 

Prof. Dr Stefan Homburg, corona is manipulatie.

https://commonsensetv.nl/video-lockdown-is-absurd-en-de-hype-is-oplichting/

 

IWF is voor the Great Reset

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/508153/Wie-der-IWF-die-Welt-vom-Great-Lockdown-zur-Great-Transformation-fuehren-will?src=XNASLSPREGG

 

Men komt er rond vooruit, geplande pandemie

https://commonsensetv.nl/rebuilding-better-volgens-de-wereldbank/

 

Prof. Stefan Hockertz. Vaccin verandert genoom

https://www.bitchute.com/video/7MrYegVavfI8/

 

Duits parlementslid en arts waarschuwt

https://www.ninefornews.nl/duitse-politicus-waarschuwt-voor-killervaccin-tegen-corona-jullie-zetten-levens-op-het-spel/


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.