Ooit. Eens. Vroegah. En de toekomst dan?

Gepubliceerd op 1 januari 2021 om 12:30

Maar wat kan het me eigenlijk nog verrotten denk ik nu hardop.

Want als niemand meer iets onderneemt gebeurd er helemaal niets meer, dat wil ik niet voor onszelf, jullie, de kinderen en kleinkinderen. Die hebben recht op een betere wereld op alle gebied.
Iedere ouder kende vroeger die gedachte….’als de kinderen het maar beter hebben dan wij’.

Daar is een flinke kentering in gekomen zeg. Wanneer eigenlijk? Nou….ergens is er maatschappelijk en op onderwijsgebied iets flink fout gegaan.


De ouders van nu (goede uitgezonderd natuurlijk) zijn zelf een product van een onderwijs systeem dat zoveel indoctrinatie en verandering kende (niet zijnde verbetering!) dat daar al de nodige foutjes in de bovenkamer door ontstonden. Daarmee hebben ze, samen met een nog verder afglijdend onderwijssysteem, de kinderen van henzelf verder mee vergiftigd.
Dat en al die ongein die er overal rondgaat waar kinderen nog meer mee beschadigd zijn, het moeten sporten, een muziekinstrument bespelen, paardrijden, allemaal drie keer niets. Agenda’s van boven tot onder vol geplempt met moeten. Ouders in de stress want wie brengt/haalt ze vandaag op?

En dan nog naar de dokter, tandarts, orthodontist, naar een slecht liggende opa of oma, oom of tante, naar de dierenarts met de hond, de kat, de cavia, de vogel…..allemaal stress bovenop stress.

 

HET HOUDT NIET OP, NIET VANZELF.

 

De politiek is te ziek voor woorden bezig. Verkiezingen, doorvoeren van dictatuur, nood/spoed wetten en heel veel meer nog erbij aan zaken die ‘moeten’. Op de politiek blijven vertrouwen is het domste wat we kunnen doen. Tenzij die politieke partijen zich nu al verplichten om de parlementaire democratie om te vormen tot volksdemocratie. Wie weet hoe een koe een haas gaat vangen niet waar?

Onderwijs

Bij de PVV zit op onderwijs Harm Beertema. Helemaal de goeie daarvoor.
Wie bij het Forum voor Democratie daar de scepter over zwaait weet ik niet. Maar zet daar een apart iemand op en we hebben al weer de zoveelste verdeeldheid. Waarom iemand die prima ideeën heeft over onderwijs niet breder inzetten? Partij overstijgend zeg maar. Zoals een minister president eigenlijk boven de partijen en hun agenda zou moeten staan. Wat ook niet gebeurd, de huidige idioot die we in die positie maar laten voortgaan met het NWO sloopwerk, kent maar één agenda! Die van de #NWO.

Maar daar zitten landsbelang en volksbelang niet eens meer in. Tenzij u meent dat er over andere zaken gesproken wordt dan decimeren, inkapselen, beperken op alle mogelijke terreinen, stigmatiseren, beschuldigen en meer fraais.

 

Politiek

Ben op de valreep nog lid geworden van het FvD. Stupide als ik ben waarschijnlijk. Maar het weinig rechtse geluid dat er klinkt moeten we niet laten afzwakken. Anderzijds, komen de rechtse partijen aan het bewind dan moeten ze ook nog maar waarmaken wat ze roepen. En bovenop dat alles laten zien dat een volksdemocratie ook is wat ze zelf willen. Macht uit handen geven is en blijft iets waar veel ‘machtige’ mensen grote problemen mee hebben. Gelukkig zijn er ook nog een handjevol die zoveel macht niet eens zouden willen. Want als je macht aan verantwoordelijkheid gaat knopen dan haken ze allemaal af! Daardoor ontstaat die terugtrekkende beweging, gevolgd door geheimhouding, pogingen om de media in handen te krijgen of die te laten vertellen wat politiek correct is, tot aan noodwetten en volkomen dictatuur aan toe.

Knoop hun verantwoordelijkheid vast aan hun macht. Uiteindelijk is qua regeringsbeleid Rutte altijd de eindverantwoordelijke. Hij kan zaken neerleggen bij ondergeschikten zoveel hij wil, als minister president is hij de eindverantwoordelijke. Helaas kan hij zo geslepen als een serpent middels woorden, lichaamstaal en blikken teveel mensen beïnvloeden. Geen idee wat hij achter de schermen allemaal voor smerige praktijken uitvreet. Maar als ik soms zie wat een kritische politicus (Pieter Omtzigt) ineens maakt….ik vrees ook hier de eis tot volkomen volgzaamheid. Trappen, schoppen en tegen de stroom inroeien tot hier, niet verder! Voor de bühne dus.
Als ik hem bezig zie is het gewoon een mislukte simpele leraar die de klas rustig moet zien te houden. Of ze wat leren en of er wat blijft hangen van hetgeen hij ze aanleert doet er nog niet eens toe. Liever dat blijven hangen niet eens.
De man heeft zelf in zijn leven kennelijk geen enkel lesje geleerd, is volledig beschermd van de samenleving opgegroeid (dus behorende tot een minderheid), is tijdens zijn opleidingen nog verder vervormt en is in handen van de VVD volkomen naar de knoppen geholpen. En de VVD, dat blijkt toch steeds weer, is in Nederland en nu ook in de EU de beschermheer van de elitaire multinationale grootkapitalisten.

Of te wel, dienaren van het geld. Hebben hun ziel verkocht aan de duivel in de hoop een beter en plezieriger leven te kunnen leiden dan wij in het aardse bestaan. En dat lukt ze.
Mocht er een keer een kruimel van een elitair bord vallen dan zit heel die politieke laag er nog tussen om die op te peuzelen. Vrijwel niets komt meer aan bij de gewone man/vrouw. Wij krijgen zelfs de afgekloven botjes niet meer.
Hooguit de stront en shit van de elite die we opgedrongen krijgen. We willen dat niet maar hebben niets te weigeren. En stront/shit is, als het net vers is, warm. Voor velen behaaglijk zelfs. De geur nemen we op de koop toe. Evenals de ziektekiemen die de elitaire shit verspreid. Daar zijn middelen tegen die nog meer geld richting elite laat stromen, de farmaceuten en hun pillen en poedertjes.

Mondkapjes blijken de geur niet echt te stoppen 😊

 

Er zijn nog een handjevol mensen, ook hoger op de maatschappelijke ladder, die de strijd de moeite waard vinden. Vaak een stuk jonger. Ik pak mezelf gewoon de vrijheid te zeggen dat deze jongeren de toorts moeten gaan overnemen. Het altijd maar weer kritische vragen stellen, het doorvragen, is eruit gesloopt. Maar nog lang niet bij iedereen.
Corona, spoed/noodwetten, beperkingen, vergaande dictatuur….noem maar op. Het opent bij steeds meer mensen de ogen. Niet wijd open, bij sommige amper spleetjes maar er komt weer wat licht binnen. Soms zelfs met moeite door de oogleden heen. Maar waar licht is/schijnt, daar is hoop. Zeker in een wereld die zich steeds dieper in duisternis stort.

 

Voor mij bereiken we pas iets als we, zie ik gebeuren, op rechts de gelederen weten te sluiten. Zowel binnen als buiten de politiek.

Gebeurd dat niet dan was alles voor niets. Dan zullen we nooit de Eindtijd weten op te schuiven en gaat Gods plan gewoon volgens Zijn schema uitgevoerd worden.

Ook niet persé fout, het 1000 jarig rijk is geen verkeerde plek. En dan geen politiek en politici meer. Aan het eind misschien nog even als Satan weer kortstondig zijn gang mag gaan.

En dan? Hel of paradijs. Niemand die weet welke richting hij op zal gaan. Maar mensen zoals u en ik, die strijden voor gerechtigheid, waar eigenlijk ook religie over gaat, staan er beter voor waag ik het mezelf te denken, dan diegenen die de leugen en duisternis omarmen. Zich er zelfs aan vastklampen! Alsof hun helse kortstondige aardse bestaan er van af hangt!!

 

Mensen zoals Elke de Klerk, Rob Elens en meer, zijn parels. Het zout der natie. Maar dat zijn wij dan toch zeker ook! Misschien nog wel een stuk (onge)zouter? 😊

Eerst maar eens afwachten of de verkiezingen gewoon doorgaan. Want de angst is enorm binnen het satanistische bestuurlijke wereldwijde clubje. Zowel politiek als binnen alle wereldomvattende organisaties als een WHO, VN en noem ze allemaal maar op. Het kwaad is wijd vertakt en zit overal. Maar daar tussen zie ik toch altijd nog spoortjes van het licht. Dat zal ook altijd blijven. En in de hoop dat een amper stervend vlammetje mag uitgroeien tot een verblindend zoeklicht, ga ik nog even lekker door met mijn kruistocht.

De overwinning is en blijft altijd aan ons. Alleen is dat soms heel moeilijk vol te houden in de huidige Eindtijden waarin je steeds beter je best moet doen om het lichtje, hoe zwak ook, te kunnen terugvinden.

Maar het is er. Kijk maar eens gewoon bij jezelf/jullie zelf naar binnen.

Sommige mensen stralen die rechtschapenheid uit. Zonder het zelf te beseffen. Vooral mensen met een enorme bak aan levenservaring en niet alleen boekenkennis. En levenservaring hebben wij als volk een overgrote meerderheid van. Niet altijd even leuk of goed maar ook de negatieve kanten bouwen mee aan ervaringen.
Het Nederlandse volk kan je dus gerust ‘ervaringsdeskundig’ noemen waar het politiek faalbeleid betreft. En dat is precies wat bij veel beroeps politici ontbreekt, die levenservaring. Logisch dat er steeds meer jonge honden in de politiek terechtkomen. Voor andere banen deugen ze toch niet dus dan kan je altijd de politiek nog in gaan. Maar je moet het deuntje wel blijven meespelen, de onaardse melodie, het duivelse ritme. Want doe je dat niet meer dan lig je er onherroepelijk uit. Heeft u gemerkt, ik ook.

En die angst zorgt ervoor dat binnen de politiek weinig tot niets zal veranderen. Ze hebben hun ziel verkocht aan de duivel en zijn demonen voor macht, status, aanzien en nog een riedel aan zaken en weten dat ze na dit leven geen enkele kans meer maken op ooit een beter leven. Dus maken ze er in het hier en nu het allerbeste van voor henzelf. Als het moet maken ze elkaar nog af.

En zie hier, de geboorte van de ‘ik’ maatschappij vanuit de politiek. Die wij kiezen???!

 

Ook hierlangs nog een keer de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar lieve mensen.

En dat we gezond mogen blijven, misschien zelfs enige verbetering mogen gaan ondervinden. Omdat we strijden aan de zijde van het licht acht ik die mogelijkheid nooit uitgesloten.
Zoals de duivel zijn trawanten beschermd kent ook de andere zijde wat ‘opties’ om zieltjes terug te winnen. En uiteindelijk is het niet het kwaad dat beslist en overwint maar het licht, het goede.

 

Een gezegend 2021.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.