EEN #IKWIL BRIEFJE AAN DIEDERIK GOMMERS

Gepubliceerd op 3 januari 2021 om 12:32

Beste Diederik,

Na je enigszins beschamende droogneuksessies met Famke Louise, snak je nu weer naar je #ikbenDiederikaanschouwmijverafgodmijwenteluinmijnheerlijkheid-momentje middels de # ikwil.
Het moet verdomd vermoeiend zijn om de door jou al zo openlijk aangekondigde 'verveelperiode' van het ic-personeel door te komen, vandaar jouw steeds gênantere zoektocht naar aandacht en drooggeilerij..... geil je niet op de pronte billen van Famke Louise, dan wel op je eigen verhevenheid.

Maar ik wel het toch even hebben over je zoveelste vaccinazi promotie, de #ikwil propaganda.
Kijk beste Diederik, ik ben geen deskundige of wetenschapper -god beware me, ik heb liever mijn integriteit en een ziel- dus ik heb er niet zo heel veel verstand van, maar iets in mij -noem het boerenverstand- zegt mij dat het niet helemaal klopt.

Als ik zo alles tegen elkaar afweeg Diederik, het geldgeile karakter van big pharma en de door hun betaalde artsen en wetenschappers t.o.v. het gezonde verstand, dan krijg ik toch een beetje het gevoel van een 'douchemomentje,' als in: nee dat is enkel om jullie te ontluizen, keine gefahr.

Volgens jouw #ikwil propaganda moeten wij -simpel gezegd- heppie de peppie in de rij gaan staan voor een prikkie, zodat ons lichaam -lees: immuunsysteem- de code van dit virus herkent en dit gaat bestrijden, wat nu dus al bij ruim 99 procent van de bevolking gebeurd zonder dit prikkie door.........(tromgeroffel) jawel: ons immuunsysteem.

Ik begrijp het dus niet zo goed beste Diederik, jullie hebben ruim 10 maanden de tijd gehad, hebben massa's geld over de balk gesmeten voor influencers, jij hebt je microscoopnaaldje tegen Famkes heerlijke biggisanka aan lopen schuren...... en dit is dan je uitleg? Wij spuiten een stukje virus in zodat je immuunsysteem dit herkent en er tegen gaat vechten?
Eeeuh correct me if i'm wrong, maar doet ons immuunsysteem dit niet al duizenden jaren zonder ingrijpen van big brother........ eeeuuh big pharma?

Het is haast meelijwekkend om te zien in welke vreemde bochten jullie je wensen te wringen om de winstmarge van big pharma maar gegarandeerd te houden, want dat is nu eenmaal een feit bij een relatie die gebaseerd is op wederzijdse chantage.
Jij, en al die anderen, zijn zo verweven met het verdienmodel van big pharma -en de vaccindealers uiteraard ook met jullie- dat er geen weg terug is, en er daadwerkelijk sprake is van a match made in hell.
Vroegâh toen alles betâh was was er een bepaald gezegde: als je bij bijvoorbeeld een dief in huis gestolen zei, dan pleurde zijn hele huis in elkaar.
Ik weet niet waar jouw huis woont beste Diederik en hoe stevig dit gebouwd is, maar ik zou er niet te vaak de woorden big pharma uitspreken (gewoon een vriendelijke tip van mij 😉).

Dit vaccin beste Diederik, heeft niets te maken met onze gezondheid, het heeft slechts te maken met de -ook in 2020- onbeschoft groeiende bankrekening van Bill Gates en de zijnen, met in het kielzog uiteraard jouw gestaag groeiende pennie rekening.


Michel Mulder


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.