Het verschil tussen links en rechts?

Gepubliceerd op 3 januari 2021 om 14:14

Als er al een verschil is in onze parlementaire democratie…..

 

Zou het niet mooi zijn als de politieke partijen ter rechterzijde van het politieke spectrum zich zouden verenigen, samen gingen werken, elkaar in de Kamer door dik en dun gaan steunen? Weg met die verdeeldheid, de versplintering, eindelijk een keer een vuist kunnen gaan maken tegen de linkse overheersing.
En dan niet net als links stiekem en in het geheim achter de coulissen maar open en bloot, met alle feiten en ondervindingen op tafel.

 

Kleur bekennen.

Het is toch ronduit van de gekke dat we tegenwoordig, met nog een 3-tal maanden te gaan tot de verkiezingen, moeite hebben met het vinden van een partij die datgene wil wat nou goed is voor Nederland en de Nederlanders. Bij alle partijen zijn minimaal één maar zeker meerdere punten te vinden die je niet aanstaan. Zo vindt je ook soms goede punten bij partijen waar je absoluut niets van moet hebben.

De vervlakking ten top!

 

Geen links of rechts meer, paars, blauw, geel of groen….alle kleur is eruit. De vervlakking is vooral merkbaar in de wijze waarop partijen en Kamerleden stemmen. Altijd op een wijze dat de oppositie geen kans maakt of ter nauwer nood net geen meerderheid weet te behalen. Helemaal daar waar het gaat om zaken die er toen doen.

Het kabinet weet onder Rutte de gelederen gesloten te houden. Dat doet Rutte natuurlijk prima als je je kan vinden in zijn ideeën en het kabinetsbeleid. Als u de sloop van Nederland en het Nederlandse volk een warm hart toedraagt.

 

Schaamteloos.

Vooral die sloop die mede mogelijk gemaakt wordt door de media, met name de gerenommeerde media, die iedere waarheid de nek omdraaien, de halve waarheden nog niet vertellen en die zich in onmogelijke bochten wringen om vooral het politiek correcte verhaal de wereld in te slingeren. Alles voor de euro’s die ze daarvoor ontvangen natuurlijk. Euro’s die u en ik ophoesten.
We worden dus belazerd van, middels en via ons eigen belastinggeld.
En dan heb ik het nog niet eens over de enorme hoeveelheden belastinggeld die onze overheden wegsluizen via een EU of die gestoken worden in allerlei onzalige projecten die de Nederlandse cultuur, normen en waarden, de Nederlandse wet & regelgeving alleen maar verder vernielen. Of hoe de economie kapot gemaakt wordt door een viruswaanzin die zijn weerga niet kent.

Na ziekenhuizen te hebben gesloopt, na sluiting van bedden, personele ontslagen te hebben doorgevoerd nu schaamteloos zeggen dat het steeds weer opvlammen van het aantal besmette mensen (die niet ziek hoeven te zijn!) komt omdat WIJ ons niet aan de regels houden die Den Haag uitvaardigt?

 

Dictatuur.

Het overgrote deel van de Nederlanders is op zijn minst sceptisch t.o.v. de vaccinatieregels die EU en Den Haag gezamenlijk door uw strot pogen te duwen. Tezamen met de frikandellen van flitsminister Hugo de Jonge die volgens velen, onderbouwt met foto’s waarop pupillen te zien zijn die wel eens zouden kunnen bevestigen dat het waar is, zo stoned als een garnaal is.
U vreet frikandellen waarvan u ook niet weet wat er in zit, zeg het wonder op hippe schoenen dan gewoon. Dus waarom zo’n probleem maken van een vaccin dat uw DNA wel eens zou kunnen her-rangschikken of voor altijd zou kunnen herschrijven. Met zaken als onvruchtbaarheid als consequentie. En of u dan onvruchtbaar bent omdat uw DNA verandert is of dat de onvruchtbaarheid veroorzaakt wordt door verlamming met de dood tot gevolg….dat is kennelijk volgens Hugo de veel te Kleine, niet ter zaken doende.

 

Geweldige prestatie….als je Nederland en de Nederlander haat.

Je zou uren door kunnen blijven typen om aan te geven hoe desastreus het beleid is. Feiten, roddels, zekerheden, onzekerheden, alles zou de revue nog een keer gaan passeren als je dat deed.
Want uiteindelijk is, zeker in de sociale media, alles gezegd wat gezegd zou moeten worden. Iedereen KAN op de hoogte zijn van het grootse bedrog dat plaats vindt in een gecoördineerde aanval op alle democratieën ter wereld en de gehele mensheid in haar huidige hoedanigheid.
De Big Pharma is daartoe ingezet. Of liever, leidinggevend.

Onder de leiding van multi miljardairs met een eigen agenda worden politici gekocht en hun meningen en stelligheden in de bek gelegd. En eenmaal jezelf daartoe verlaagt hebbende kom je ook niet meer van deze smerige leugenaars, deze satanisten, af.

De afbeelding hiernaast laat zien waar 10 jaar VVD beleid in samenwerking met het partijkartel, de linkse zijde van het politieke spectrum met name, toe geleid heeft.

Kapot bezuinigde zorg, miljarden naar politieke machtsblokken, triljarden naar multinationals door middel van handelsverdragen en overeenkomsten waarin de belangen van naties en landen totaal ondergeschikt zijn aan die van het groot kapitaal. U betaalt de rijkdom van de vele miljonairs en miljardairs die zich schaamteloos tegoed doen aan de geneugtes van het leven. Waar u voor steeds minder inkomsten steeds harder en langer moet door werken laten deze satanisten al dat wat van u is naar zichzelf toestromen. In steeds openlijker en zichtbare constructies, zorgvuldig weggelaten in de media of stevig verbouwt tot misselijk makende leugens en halve waarheden of nog minder waar dan de helft.

Indoctrinatie.

Indoctrinatie is wat ten grondslag ligt aan het slagen van deze kwaadaardige plannen. Want zolang u geen weet heeft of zelfs maar twijfelt dat de aluminium hoedjes, de wappies, de radicalen, de complot denkers en hoe ze ook mogen worden genoemd, alleen maar onwaarheden en onzekerheden de wereld in blazen, zolang blijft u onder controle en invloed van de zogenaamde ‘Main Stream Media’. De MSM.

Een alles controlerende en beïnvloedende media laag MSM die voor velen het leven aan het verwoesten zijn. Om vooral zelf aan de overheidstiet te kunnen blijven en miljoenen aan subsidies te blijven ontvangen (en meer) om u te misleiden, op het verkeerde been te zetten, u tegen anders denkenden op te hitsen, uw leven te her-rangschikken op een wijze waardoor u van een zelfstandig denkend en handelend wezen bent verandert in een volgzame, anderen bestrijdende slaaf van de elite. Met geen inbreng, geen zeggenschap, geen recht op wat voor meningsuiting dan ook. U past zich aan, ongeacht wat die elite middels de media op u loslaten. En u krijgt met uw prietpraat dan vervolgens ook nog eens alle ruimte op sociale media platformen waar u anderzijds ziet dat de wappies de ene na de andere account gesloten zien worden. Omdat ze, u raadt het al, onwaarheden vertellen? Miljoenen mensen die anders denken, gebruik maken van hun demonstratierecht en/of hun recht op vrije meningsuiting en die monddood gemaakt worden door overheden en hun dienaren. Vooral die ongekozen dienaren die als ware dictators politie en justitie op deze wappies loslaten.

 

Nog een staatje m.b.t. de zorg.

De afbeelding komt van WhatsApp waarlangs een aantal mensen me gelukkig ook blijven voorzien van allerlei informatie. Tot aan hele stukken aan toe van vele mensen die allerlei zaken schrijven en onderzocht hebben maar deze nergens gepubliceerd weten te krijgen omdat ze nou eenmaal niet ‘politiek correct’ zijn volgens de dictatoriale regels van de parlementaire democratie.

 

U kan overigens een schat aan informatie vinden op Wikipedia.

Omtrent dit item: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Ambulance-public-600.png  

 

Laat u zich niet nog langer misleiden en dom houden.

Neem nou de vaderlandse televisie. Nog nooit zijn er zoveel zenders geweest. Vele hebben gigantische schermen thuis staan in 4K tot misschien wel 8K, UHD of nog scherper beeld en toch moet de constatering zijn dat er ondanks al dat (of juist door dat?) nog nooit zo weinig te zien is geweest op de televisie.

De programma’s zijn ronduit bagger. Veel van hetzelfde, veel bekende Nederlanders die hun kunstje komen verrichten tegen betaling. En die, omdat het zo lekker verdient, ook die schnabbel die ze kennen via de reclame e.d., vooral het politiek correcte verhaal aan u pogen te slijten. En dat lukt ze behoorlijk goed!

 

Merkbaar is dat vooral nu ten tijde van corona.
Er zijn niet zo heel veel Nederlanders meer die zich een eigen mening willen veroorloven. Die liever achter de panklare leugen aanlopen dan het zichtveld eens te verruimen en ook eens verder te willen kijken dan de eigen neus lang is. Of wijd. Ook goed. Want buiten het snuiven van de Hugo de Jonge poeders laten deze mensen ook nog eens zichzelf, hun (klein)kinderen en alle anderen die hen lief zouden moeten zijn, alsmede ook toch HUN vaderland, volkomen in de steek.
Hoeveel bloed, zweet en tranen er in de recente geschiedenis en langer geleden geschiedenis is gevloeid, welke voorouders ook hebben gestreden voor vrijheden die nu worden afgenomen, het lijkt ze niet te raken, op geen enkele manier.

Oorzaak is duidelijk. De ‘ik-maatschappij’.

Zolang we het zelf nog maar een beetje goed hebben valt het allemaal wel mee. En stel dat ik wat ga ondernemen of foute zaken ga roepen, dan loop ik wel de kans om dat wat ik nog heb ook nog kwijt te raken. Tot veel jongeren van nu die niet eens weten hoe mooi het was geregeld in Nederland en hoeveel beter het geweest is ooit. Nog niet eens zo lang geleden. Voor de politieke verslaving een feit was en het politieke systeem zichzelf middels ontzaglijk veel dienaren in stand kon gaan houden. Niet stemmen of blanco stemmen doet er ook niet meer toe. Het ambtenaren bestand is inmiddels dermate groot, de van de overheid afhankelijke inkomens/uitkeringen kennen zoveel gedupeerden als daar het mes in zou gaan….dus zwijgen we maar, laten we ons niet horen. Uit angst. De aller slechtste raadgever.

 

Uw kop in het zand levenshouding maakt veel meer kapot dan u lief zou mogen zijn. Maar de ik mentaliteit, het egoïsme, de eigen liefde, is vele malen groter dan welk onrecht u en uw geliefden ook aangedaan kan gaan worden.
De satanisten hebben het goed voor elkaar. De dommen der naties zijn volgzame schapen die het voor iedereen verpesten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.