Wat feitelijke cijfertjes

Gepubliceerd op 3 januari 2021 om 14:22

In deze tijden van algemene gekte is rationeel denken velen van ons niet gegeven, vandaar dat ik dit met mijn lege brein maar even voor de onwetenden doe.
De coronahoax is heel simpel te weerleggen door gewoon naar de -voor iedereen voor handen zijnde- informatie te kijken, want hoe slim ze het spelletje ook spelen, ze zijn wel zo achterlijk om hun 'foutjes' niet te wissen.
Door van de pot gepleurde randdebie....... eeeuh onderbouwende 'artsen' als Gommers en Kuipers, wordt er nu al een aantal dagen/weken gesproken over code zwart -waar is de discriminatiekaart als je deze nodig hebt- omdat onze ziekenhuizen als in een zombie-apocalyps overspoeld worden door covid patiënten.

Laten we dan voor de gein eens kijken naar het woordje 'overspoeld' en wat de definitie hiervan is bij deze overduidelijk afgestudeerde knappe koppen.
Bij het woordje overspoeld ontstaat bij mij de indruk dat ze de patiënten zelfs in de bezemkast of het kopieerhok stallen, en de -excuse moi English- lijken zelfs bewaren tussen de Mona toetjes.
Maar is dit ook zo? Als je op het internet gaat zoeken dan vindt je dat Nederland in 2018 -ongeveer de laatst beschikbare cijfers- nog 120 algemene ziekenhuislocaties had.
Nou weet ik dat de bezuinigingsdrift en het winstbejag van zorgverzekeraars wat ziekenhuizen de kop heeft gekost, dus zeg dat er nog 20 omgevallen zijn. Rest ons dus 100 ziekenhuizen voor het hele land, en voor de 2751 covid-patiënten die er volgens de cijfers op 31 december in het ziekenhuis lagen.
Oftewel...... het zwarte scenario, het moment waarop de zorg het echt niet meer aankan -en meniggeen maar gewoon dood moet gaan aan bijvoorbeeld zijn of haar kanker- bedraagt 27 en een halve patiënt -ja met de coronaleugens heb je misschien zelfs halve patiënten- gemiddeld per ziekenhuis.
Laat dit even tot u doordringen........ omdat er gemiddeld 27 en een halve patiënt per ziekenhuis zijn opgenomen met dat biervirus, spreken Gommers en co. van code black, mag onze gehele economie gesloopt worden, mogen wij betalen voor onze zorgverzekering maar krijgen wij geen zorg, zijn er steeds meer zelfmoorden -die uiteraard meegenomen worden in de covid-statistieken- en mogen wij straks met zijn allen aan het grootste bukakefestival ooit deelnemen, want nog nimmer werd er bij zoveel personen tegelijk gespoten.

Voor 27,5 patiënten
Voor 27,5 patiënten
Voor 27,5 patiënten
U begrijpt: ik kan het niet genoeg herhalen.

Dan dat andere toverwoord dat -na discriminatie en racisme- alle deuren opent: oversterfte.
Wij worden letterlijk murw gebeukt met de 'schrikbarende' oversterfte in Nederland, maar wederom....... is dit ook zo?
De algehele sterfte in Nederland in 2020 is met 0,7873 procent juist het laagste sinds 1996!!! 


Men weet wel heel slim te vermelden dat er dit jaar meer mensen zijn overleden dan -waarschijnlijk- ooit sinds deze statistieken, maar vergeet daarbij te kijken naar het bevolkingsaantal wat met 17472815 nog nooit zo hoog is geweest, en een schrikbarende aanwas vertoond van 190652 nieuwe Nederlanders sinds 2019......... oftewel het aantal patiënten dat tot nu toe aan Corona is overleden -hoe erg ook- is waarschijnlijk nog geen 20 procent van de inwoners die ons land het afgelopen jaar rijker is geworden.

Het is heel makkelijk om iedere seconde PANIEK PANIEK te roepen, maar als deze paniek niet gestaafd wordt door simpelweg de cijfers, dan is er geen sprake van paniek maar het onnodig aanjagen van angst waar, dat moet gezegd, men verdomd goed in is.

Ik wil er dus voor pleiten om paniek om te zetten in SCHANDE, want het is een grove schande dat onze economie, onze vrijheid, onze gezondheid en onze rechten de nek omgedraaid worden omdat er per ziekenhuis gemiddeld 27,5 patiënten liggen met een virus dat enigszins ruikt naar een glas bier.

 

Michel Mulder.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.