Een Duindorp briefje aan Lodewijk Asscher

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 17:12

Beste Lodewijk,

Ik richt mij tot jou omdat jij afgelopen jaar op twitter zo vriendelijk was te verwijzen naar een 'briefje' van mij waarin ik het Asscher-virus beschreef, om daarmee aan te geven dat jij je afzet tegen demonisering.
Nou heb jij natuurlijk niet slechts een klontje becel op je enigszins kalende hoofd Lodewijk, jij hebt de gehele voorraad van de Koninklijke Brinkers Margarinegabriek bv op je anti-demoniseringsbolletje gesmeerd (even een tip tussendoor: je haar gaat er niet van groeien).

Mijn Asscher-virus briefje destijds was een reactie op jouw -inmiddels overbekende- demoniseringstripje t.o.v. het FvD, alleen als zo'n rooie rakker als jij het doet dan heet het ineens niet meer demonisering maar politiek correct.

Afgelopen weekend mochten wij wederom getuigen zijn van deze verblinde rode visie in de vorm van ideaal uithangbord Dian Vrijmens.
Deze qua onverzorgdheid-in-een-rode-trui zo naar Hans Spekman verwijzende locale PvdA-politica stelde in een -waarschijnlijk door alcohol en nederwiedewiedewiet- vlaag van overduidelijke verstandsverbijstering voor om maar heel Duindorp plat te branden.

Nou weet ik niet of Dian een trouw liefhebster was van de vreugdevuren, en dat zij na het debacle van 2019 dacht: wat zij konden dat kan ik veel beter, maar in de optiek van gezonde mensen is het oproepen tot het platbranden van een woonwijk gewoon strafbaar oproepen tot geweld.

Ik begrijp beste Lodewijk dat jij die bende retards genaamd de PvdA niet in de hand hebt, dat zou al het personeel van onze gesloten TBS-inrichtingen nog niet voor elkaar krijgen, maar hier was jouw moment to shine........ het werd je zo in de schoot geworpen, je stond erbij en keek ernaar. Punt.

Waarvoor was dit jouw moment to shine beste Lodewijk, zal je misschien vragen, en dat zal ik je haarfijn uitleggen.
Dit was het moment om te laten zien dat jij niet alleen een politiek correcte lul bent, een aangeklede paspop die slechts vooraf ingestudeerde prietpraat afspeelt, dit wat HET moment om te laten zien dat jij the real deal bent.......... en jij bleef -zoals verwacht- oorverdovend stil.

Als Geert Wilders een tweet de wereld ingestuurd had: "ik stel voor dat we van de schilderswijk een groot vreugdevuur maken. Tot op de grond toe af laten branden," dan had jij als een bok op de haverkist bovenop deze tweet gezeten om je walging erover uit te spreken, te vragen of de -voorgedrukte- aangiftes al klaar lagen en aan te dringen op een kamerdebat over de strafbare positie van Geert Wilders.

Maar nu betreft het de Gollum van je eigen partijtje, en is jouw demoniseringsradar -zoals gewoonlijk- wat van slag af, en zwijg jij het incident dood.
Ik zeg niet vaak dat er in de politiek personages zitten die nog minder ruggengraat hebben dan Mark Rutte, maar 2021 leert ons dat we de kandidaat voor de 'rubberen Robbie' al vroeg in het jaar ontdekt hebben, en ik vrees voor jou dat jij met stip bovenaan blijft staan.


Michel Mulder


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.