Geachte heer Krol, beste Henk

Gepubliceerd op 3 februari 2021 om 14:40

Geachte heer Krol,

Beste Henk.

 

Lees dat je vragen gaat stellen over Build Back Better.

 

Feit is dat Rutte en Co het Zelenko protocol in de eerstelijnszorg verboden hebben, anders was er amper iemand in een ziekenhuis belandt, laat staan in een IC-bed.

Feitelijk moord met voorbedachten rade, c.q. dood door nalatigheid. Want Rutte verbood goede medicatie.

 

Dat Zelenko protocol was simpel te testen geweest. 40 patiënten verdelen we naar de HA Rob Elens die dat Zelenko protocol toepaste en 20 naar een ziekenhuis.

Binnen een week hadden we exact geweten wat en op welke manier het een en ander werkte.

 

Maar dat werd verboden en het devies was, vaccin vaccin vaccin. Zit zelf met een hartprobleem en houder van 30 longontstekingen en wij beiden ( 66 en 69) zitten in de risicogroep. Maar een vaccin komt er niet in.

 

Het Kabinet sprak eerst over flatten the curve, toen dat voorbij was kwamen de toverbal besmettingen uit de hoge hoed. Terwijl we in 2018 ook 900.000 RIVM geregistreerde besmettingen hadden en geen Lock down. De praktijk in 2018 zal hoger zijn geweest inzake aantal besmettingen waarvan het aantal geschat is op 2.4 miljoen.

 

Buil Back Better geeft toch alleen maar aan dat heel de politiek in de hele wereld zelf de grootste fouten heeft gemaakt, anders had je niets moeten herbouwen Build Back Better.

Is toch duidelijk hun eigen significante onvermogen een wereld te scheppen die rustig en sociaal is.

 

En zoals Albert Einstein het ooit zei: Diegene die de ellende heeft veroorzaakt is ongeschikt de problemen op te lossen.

Vrij logisch, want als je wel de goede dingen had gedaan hoef je niets te repareren.

 

Ga je betoog beluisteren.

 

Stuur Rutte en zijn The Great Reset maar naar huis en door naar het gevang.

 

Sjef Smeets.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Rob
een maand geleden

Krol de man van de waarheidsbevindingen, kreeg een mail toegestuurd van Max Jansen, deze persoon had ene mail gestuurd naar Henk Krol over de zaak Demmink, waarom is dat nu zo ondergeschikt geraakt aan Corona? nb kan je demmink voor het gerecht krijgen, onafhankelijke rechter, dan gaan er een boel koppen rollen.ben je meteen af van veel veroorzakers van veel leed. Of is ook hij chantabel.