Problemen oplossen een utopie?

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 09:49

De tot nu toe veroorzaakte problemen door de #politiek zijn nimmer meer op te lossen door die #politiek. Het is uitermate dom om te verwachten dat de veroorzakers van alle ellende hier ook de oplossing voor kunnen gaan aandragen.

Het systeem van de #parlementaire #democratie is voor zulke enorme verandering teveel verandert in den #parlementaire #dictatuur. Door de jaren heen mede mogelijk gemaakt door ons kiezers die steeds weer, met open ogen vaak, in dezelfde leugens, listen en bedrog trapten, als de voorgaande verkiezingen.

 

We vinden het kennelijk allemaal wel best dat #Nederland en de wereld door de #politiek wordt vernietigd. En we hebben al helemaal geen probleem dat die #politiek ons van de teloorgang van de wereld/natuur de schuld geeft én dat ze de rekening voor hun eigen wanbeleid vervolgens bij ons droppen.

 

Vrijwel niemand die kennelijk de behoefte voelt om zich ook maar enigszins te verdiepen in geldstromen om zo te zien dat er één richting verkeer is ontstaan/gegroeid waardoor geld dat werkenden en werkelozen, ziek en zwakkeren ten deel zou moeten vallen, stroomt middels allerlei list en bedrog naar de rijksten op de planeet. Die slechts gebaat zijn bij één ding - ons in slaap houden en ons in diepere slaap tot coma aan toe te brengen.

Middels #MSM #media en de afkeer bij velen om na te denken lukt dat ze ook nog.

 

Zo'n groots opgezet plan, wereldwijd, is amper door mensen te bedenken, te ontwikkelen en door te voeren. Om over handhaven nog maar te zwijgen.

Daarvoor heeft men u nodig. Dat u vooral dom blijft stemmen op een systeem dat uit is op uw teloorgang, uw vernietiging, een systeem dat zelfs in de laatste plaats niet voor u zal opkomen. U krijgt altijd, ook als dank je wel, nog even een trap na.

 

Het kan anders. Heel anders. En daar is niet eens zoveel lef voor nodig.

Het enige dat nodig is is te gaan voor een volledige systeem verandering. Plannen zijn ontwikkelt, uw bijdrages kunnen dat alleen nog maar verbeteren.

 

Onderstaand plan ligt er nu zo'n 10 jaar. De inbreng vanuit de samenleving is ronduit bedroevend. Dat noopt mij dan ook om uit te gaan van het feit dat we de vernietiging van onze wereld, ons land, ons zelf, wel prima vinden. Dat we liever op de knieën leven dan rechtop staand wensen te leven.

 

Een laatste ultieme poging om onderstaand plan leven in te blazen. Geen nieuw leven want er is vanuit u kiezers nog nooit enige aandacht aan besteed. Geeft niet, uw mag uw eigen keuze maken.

Maar het heeft geen zin verder om sommen geld te blijven betalen aan website e.d. terwijl er amper iemand zich ook maar iets van aantrekt. Liever laten we ons verder indoctrineren door de #MSM #media zo (b)lijkt.

 

In afwachting van reacties en inbreng, de ontwikkelingen tijdens en na de verkiezingen, zal de website door blijven draaien of anders per 1 april uit de lucht gaan. Ga ik leukere dingen doen. Zal online blijven maar niet meer zo veelvuldig als nu. Maar ik zal het blijven verdommen om op de knieën te gaan leven voor het bestuurlijke rapalje en hun duivelse opdrachtgevers.

 

Dit > het Burger Collectief homepage

Maar vooral dit > bestuurlijk plan Nieuw Nederland

 

Komt u maar op met uw inbreng! Ontwikkel dit mee! Om van #Nederland weer ONS land te maken. Om ONS leven met ONZE cultuur, normen, waarden en wetten te kunnen wederopbouwen.

Dat is keihard nodig want de schade door de oorlog die de #politiek ons heeft verklaart heeft enorme schade aangebracht. Financieel, qua infrastructuur, democratisch en zeker ook qua geestelijke gesteldheid.

 

Ik zou zeggen, aan u de keuze.

Maar eigenlijk is het al helemaal geen keuze meer. Want wat u ook 'kiest' de keuze is reeds voor u gemaakt. U krijgt als u 'anders' stemt slechts een stempel en de garantie dat uw keuze er niet toe doet.

 

En dit is al zolang gaande. Zich uitbreidend als de spreekwoordelijke bloedvlek. Die inmiddels het spreekwoordelijke voorbij is gegaan. Het bloed in ons land klotst nog net niet tegen de plinten. Maar dat punt gaat met de #nieuwenormaal zeker een keer komen. Oorlog tussen religies, bevolkingsgroepen van verschillende komaf, leeftijdsgroepen tegen elkaar, @Politie en justitie tegen het volk, Defensie.....we gaan het zien. Maar prachtland #Nederland zal een keer veranderen in een slachtveld.

 

En ook daaraan zullen dezelfde demonische heersers over de wereld hun winsten versterken en hun grip op iedere samenleving verstevigen.

Terwijl we spreken over slavernij en excuses daarvoor, gaan we totaal voorbij dat we, zeker in de westerse wereld, vrijwel allemaal loonslaven van de eerste orde zijn.

En hieronder hoe ze dan doen 👇

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.