Klikt u op de afbeelding van uw keuze en de website opent in een nieuw venster.
Uw website hier ook bij? Dat kan! Stuur uw gegevens via de contactpagina en we kijken of e.e.a. een optie is.
Wederzijds delen wordt zeer gewaardeerd.


Altijd klaar voor de strijd tegen onrecht. Maar altijd zonder geweld! Uw steun is heel hard nodig. Als u wat kan doneren, lid worden(?) dan wordt dat zeer gewaardeerd. En als u demonstraties wilt bezoeken is dat altijd goed!


 

Wij kiezen voor onze identiteit, ons erfgoed. Wij wensen ons niet langer te schamen om van ons Nederland te houden. Wij kiezen niet voor consumptie en egoïstisch gewin, wij staan voor onze tradities, ons land, het Nederlandse volk en de Nederlandse cultuur.


Lees meer over ons Manifest aan het volk van Nederland en de recensies. Het is te bestellen bij onze uitgever De Blauwe Tijger of via uw boekwinkel te bestellen bij het Centraal Boekhuis onder ISBN-nummer: 978-94-92161-01-7 voor de prijs van €14,50

 

Het Manifest aan het Volk der Nederlanden. Een informatiebron van jewelste!


Voormalig columnist Tzimmermén voor het Boxmeers Weekblad
en raadslid SLZB (2002-2006)
Voor diegenen die willen weten wie ik ben, een korte indruk.

De website van grote vriend Sjef Smeets is een bron van informatie die absoluut niet mag ontbreken als u een helder, open en eerlijk beeld wilt krijgen van wat er zoal in Nederland en de wereld gaande is.

Sjef is ook de schrijver van het boek Ziek van de Politiek.
En met zijn instemming mag dat hier geplaatst worden. Dus bij deze:


Als u de doelstelling leest ziet u veel overeenkomsten met hBC. Op naar een andere vorm van bestuur dus, weg met de parlementaire democratie, volksdemocratie!


In deze al maar meer polariserende wereld, waarin het wantrouwen in de overheid en de reguliere media lijkt toe te nemen, wil blckbx een kaarslicht in de duisternis zijn. Met kritische, onderzoekende en oprechte content - waarbij de benadering altijd respectvol zal zijn - willen wij de onderste steen boven krijgen en samen proberen de wereld beter te begrijpen. Vanuit de kennis en bewustwording - als gevolg van het begrijpen - kunnen dan de juiste stappen worden gezet.


Betreffende het laten horen van de stem van het volk zitten de ANBB en hBC op één lijn. Het regeren overlaten aan regeringen die vol zijn van zichzelf, die de eigen onkunde boven de kunde van het volk stellen, maakt de stem van het volk noodzakelijk. Referenda!