Deze video gaat min of meer de strijd aan met de wetenschap zoals die zich opstelt. Dienstbaar aan de satanistische miljardairs die de wereld willen runnen middels hun Nieuwe Wereld Orde in wording.

Eindtijden dus.


Who gave the laws?

Deze video, gaat over die punten waar de wetenschap verstek laat gaan. Er zijn op vele vragen geen wetenschappelijk antwoorden.
Dus waar verschilt wetenschap dan nog van religie? Het is beide een 'geloven in'.

Alleen kent de wetenschap niet de alwetendheid van God. Dat komt voornamelijk omdat we zien gebeuren dat de wetenschap steeds vaker de zijde kiest van Satan en er steeds minder resteert dat voor God kiest.


Hoe we ook ons best doen, hoeveel miljoenen mensen we ook binnen halen, hoeveel miljarden aan hulp we ook verschepen, de wereldwijde armoede gaan we op huidige manier nooit bestrijden

Waarom niet? Middels kauwgomballen wordt dat zeer inzichtelijk gemaakt. Goede doelen, NGO's en aanverwante artikelen scheppen dus waanbeelden. Alleen maar het 'afkopen' van een slecht geweten.


 

 

Speciaal voor de mensen die troost en rust vinden in hun religie en zeker op een moment van zwakte even weer willen weten hoe het ook al weer zit.

 

I AM GOD. Inspiratie bron voor iedereen persoonlijk.


 

 

 

Something Only The Bible Can Explain Is About To Happen.

 

Iets dat alleen de Bijbel kan verklaren staat op het punt te gaan gebeuren.